علل های پشیمانی تجار شکست خورده


هر فردی ممکن است که دچار اشتباه شود ولی نباید اشتباهات دیگران را مجددا تکرار نمود و به نحوی می بایست که از آنها درس گرفت. می توان اظهار داشت که 95 درصد از شرکتهای نوپا بدلیل مواجه گشتن با مشکلاتی که کاملا قابل پیش بینی می باشند در همان دوره های ابتدایی شکست خورده اند که  می توان عدم برخورداری از اعتماد به نفس و همچنین عدم آماده سازی زیر ساختهای اساسی را از آن علل نام برد.

با آقای تبلیغات همراه شوید!


عدم شناسایی صحیح مشتریان

یکی از مشکلات اساسی کارآفرینان، عدم شناسایی صحیح مشتریان و به نوعی عدم توانایی دردرک صحیح از مخاطبان مورد نظرشان است. متاسفانه برخی بر این باورند که هر فردی می تواند جزو مشتریان محسوب گردد که باوری کاملا غلط و نادرست می باشد. اگر نمی دانید که مشتریان مورد نظر شما چه کسانی هستند، پس به احتمال زیاد، مشتریان نیز شما را نخواهند شناخت که امر فروش و یافتن مخاطبان مورد نظر شما را دشوار می سازد. می توان اظهار نمود که هرچه مشتریانتان را بیشتر بشناسید، بازاریابی هدفمند تری خواهید داشت. با شناسایی گروهی از مشتریان خاص، می توانید اهداف درست تر و سودآور تری را دنبال نمایید، .پس می توان یکی از اتفاقات ناخوشایند در امر تجارت و فروش را در دست نداشتن مشتریان ویژه و عدم شناخت آنها را نام برد.


عدم توسعه کافی شبکه ها

اکثر تجار بزرگ، با توجه به تجارب خود اظهارداشته اند که فروش بدون بهره گیری از شبکه ها امری پیچیده است. از این رو، می توان گفته های کارآفرینان موفق را ذکر نمود که تاثیر بسیاری بر دید شما خواهد گذاشت." شبکه تجاری شما همان ارزش خالص درآمدتان است". پس از این رو، تجار می بایست که در صدد توسعه شبکه ها و برقراری ارتباطات با افراد دیگربکوشند وهمچنین خدمات خود را بیش از پیش به نمایش بگذارند، چراکه با این کار می توانند مشتریان و شرکای تجاری بیشتری را شناسایی نمایند و در نهایت موفقیت های تجاری بیشتری را کسب کنند.


عدم برخورداری از پشتکار درامد فروش

فروش برای اکثر تجار امری طاقت فرسا شناخته می شود و اکثرا ترجیح می دهند که در عوض کارکردن در حوضه های تجاری، فعالیت های تجاری خاص خود را نیز داشته باشند. ولی این نکته حایز اهمیت است که برخی اوقات گذراندن وقت بسیار در حوضه های تجاری موجب شکست می گردد. به علاوه، هنگامی که فروش جنجالی و بسیاری وجود نداشته باشد، موفقیت چشمگیری نیز کسب نخواهد شد. هر تجارتی می بایست سطح فروش ثابت هفتگی، ماهیانه و سالانه خاصی را در برنامه های خود داشته باشد و آن را بررسی و کنترل نماید. با کمی تامل و تفکر در خصوص تمام فروشها می توانید پیچیدگی اصول را کاملا برطرف کنید و موفقیت شرکت را به پایه ای که انتظار دارید برسانید.


عدم قیمت گذاری صحیح خدمات

تجاری که با سازمانهای بزرگ در ارتباط می باشند می دانند که این گونه از سازمانها تمرکز خود را به قیمت ها معطوف می نمایند.به عبارتی دیگر، در عوض توجه به ارزش و کیفیت ، در پی قیمت خدمات می باشند، چرا که هدف اصلی و تجاری اکثر این سازمانها، کسب درآمد است. یکی از کارآفرینان که شکست بزرگی را در این زمینه تجربه کرده اظهار داشته ، چندی پیش معامله ی بسیار خوبی را با یکی از مشتریانشان به انجام رسانده و بالاترین نرخ معامله را از آن بدست آورده بوده است، ولی همین قیمت گذاری نادرست موجب لغو قرارداد پس از گذشت چند هفته گشته که در نهایت مشکلات بسیاری را بوجود آورده است.


تمرکز بر سود دریافتی

درآمد تجاری مهم نیست بلکه میزان سود دریافتی حایز اهمیت است. یکی از تجار اظهارداشته است که اگر به ازای هرکارآفرینی که به علت عدم توجه به میزان سود شکست خورده است یک سکه می داشت، در آخر به راحتی می توانست ثروت بسیاری را کسب کند زیرا تعداد تجاری که به این مسئله ی مهم توجهی نشان نمی دهند بسیار زیاد است.

توجه به میزان درآمد ضروری است ولی میزان کسب سود اهمیت بسیاری دارد چرا که نشانگر میزان موفقیت تجارت شماست. پس می توان اظهار داشت که میزان موفقیت هر تجارتی وابسته به میزان کسب سود می باشد و برنامه ریزی هایی که در این خصوص صورت می گیرد بی شک موجب جلوگیری از بروز مشکلات خواهد شد.

با توجه به دلایل پشیمانی کارآفرینان دیگر، می توانید از مواجه گشتن با شکست های تجاری خودداری نمایید. هیچگاه بدون تهیه لیستی از مشتریان بالقوه، نمی توان سازمان و یا شرکتی را راه اندازی نمود چراکه فعالیت در حوضه ای که بر آن اشراف دارید می تواند موجب افزایش فروش شما گردد و در نهایت با ارتباطات بسیار سرعت فروش را افزایش داد. موارد ذیل می توانند تجاررا در امر تهیه لیست یاری نماید.


ارتباطات شخصی: دوستان و آشنایان مطمعنا اولین مشتریان شرکت شما خواهند بود حتی اگر جزو مشتریان مورد نظر شما نباشند. به علاوه، این مشتریان شما را به دیگرافراد معرفی خواهند کرد.


مشتریان موجود: اگر از قبل چند فروش داشته داشته اید، می توانید با آن افراد تماس برقرار نمایید و محصولات و خدمات جدید خود را به آنها معرفی کنید.


ارائه فرم ارجاع: با آشنایان خود تماس حاصل نمایید و خدمات خود را به آنها معرفی کنید.به علاوه، از آنها بخواهید که دوستان و مشتریان علاقه مند را به شما معرفی نمایند.


جست و جوهای اینترنتی: این نوع از جست و جو جهت B2B بسیار مناسب است. به بیانی دیگر، اگر مشتریان خوبی را می شناسید، با انجام جست و جو های آنلاین می توانید به آنها دسترسی پیدا کنید.


همایشها: با شرکت در همایش های مختلف می توانید بازار و تجارت های بسیاری را شناسایی نمایید و از B2B به B2C و شناسایی مستقیم مشتریان ارتقا پیدا کنید. اگر تجارت شما بر فروش B2B تمرکز دارد، می توانید فعالیت خود را از اتاق بازرگانی آغاز نمایید، چرا که می توانید با تجارتهای محلی ارتباط برقرار کنید. همچنین با شرکت در کارگاه های گوناگون به گروه های دیگر ملحق می شوید و بازار مورد نظر خود را شناسایی خواهید کرد.


رسانه های اجتماعی: اکثر تجارتهایی که فعالیت هایشان بر پایه ی ارائه خدمات می باشد، بهره مندی از رسانه های اجتماعی درجهت جذب مخاطبان و مشتریان جدید و در نهایت افزایش فروش می باشد.

چند نکته:

موفقیت با شناخت هدف اصلی سازمان محقق می گردد و پس از آن با قرار دادن پارامترها، شناسایی پروژه های مورد نیاز و صحیح صورت می گیرد.


با تهیه لیستی از اموری که می توانند صورت پذیرند شناسایی محدوده ی فعالیت سهولت پیدا می کند.


شناخت نیاز مشتریان از اهمیت بالایی برخورداراست. اگر خدمات بر مبنای شناخت نیاز آن مشتریان صورت نگیرد، ارائه خدمات موجب هدر رفتن زمان و هزینه می گردد.


انتظارات خود را برنامه ریزی نمایید. در ابتدا انتظارات خود را از تمام امور نوشته و بر روی کاغذ بیاورید.


 تهیه و ترجمه  واحد دیتای گروه بین المللی سمین 

منبع: www.entrepreneur.com/

 



Profile
Full Name
Email Or phone number
Secure Code

ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top