یادگیری هنر محور

کسب و کار هنر محور بستر مساعدی برای پرورش و رشد خلاقت، نوآوری و تغییر ایجاد می کند.

تغییرات اخیر در خرید و فروش، تکنولوژی و رقابت جهانی شرایطی را برای یادگیری بیزینس جدید بر پایه هنر ایجاد کرده است. بر این اساس منطق، و مهارت های حل سریع مشکلات ناکافی بنظر می رسد. در این راستا مدیران نیاز به مهارت های جدید برای غلبه به شرایط پیچیده و نامطمئن روز دنیا را دارند.

با آقای تبلیغات همراه باشید.


بیزینس به دنبال راه کارهای جدید است و یادگیری هنر محور می تواند کارآمد باشد:

هنرمندها و رهبران کسب و کار در زمینه های زیادی به موازات هم حرکت می کنند. هر دوی آن ها به دنبال دید هدایتگر، زاویه دید قوی، شکل دهی یک ایده، منظم کردن هرج و مرج و در نهایت خلق یک محصول جدید هستند.  

یک مدیر هنرمند باید به خوبی بداند که چگونه دیگران را خلاقانه رهبری کند. از آن جایی که کار هنر، هدایتگری ورای هنجار های متداول است، می تواند در این زمینه به مدیران و رهبران، یکدلی، ابهام، دگرگونی، شجاعت و خلاقیت را آموزش دهد.  پس می توان برای یادگیری اصول و قواعد از دنیای هنر در دنیای بیزینس استفاده کرد.


شامپر در بلاگ "هنر مدیریت" می نویسد:

"مطالب زیادی وجود دارد که بیزینس می توانداز هنر یاد بگیرد.... مطالعه هنر می تواند به تجار کمک کند تا بتوانند سطح مراودات خود را بالا ببرند. هنر همچنین می تواند به شرکت ها یاد دهد که چگونه افراد خلاق را هدایت کنند.... هنر می تواند در ایجاد خلاقیت در کسب و کار نیز کارآمد باشد. امروزه رقابت شرکت ها در دنیا بر مبنای ایده های جدید است. به دنبال نیاز به خلاقیت، آنها لزوما نیاز دارند که از صنعت های خلاق، یاد بگیرند."


هنر به عنوان الگویی برای بیزینس

برای درک بهتر خلاقیت فردی، بهتر است تجار نگاهی به الگوهای هنری بیاندازند. بیزینس هنری برای خلق فرصتها، کشف امکانات و پیش زمینه های خلاقانه بوجود می آید."هنر برای خلق فرصت های جدید در راه اندازی بیزینس نیاز به دوباره سازی دارد". (برندویک 1998)

بر اساس گفته کارول هیمویز، شباهت های زیادی بین هنرمندان موفق در هنر و مدیران اجرایی موفق در کسب و کار، وجود دارد. هر دوی اینها باید در زمینه خلق محصولی جدید که نظر مشتریان را جلب کند، اعتماد به نفس داشته باشند. هردو باید در ارائه و توسعه ی استعدادها دقیق باشند و همینطور بدانند که استعدادیابی در کارگروهی نمایان می شود. از طرف دیگر یک مدیر می تواند از هنرمندان در شکستن هنجار های متداول، تغییر در سلایق و بالا بردن سرمایه، شهامت را بیاموزند. هنرمندان انتقاد پذیر هستند اما این به آن معنا نیست که این انتقاد پیشرفت و فردیتشان را متوقف کند.


دنیای هنر و بیزینس درحال شکل دهی روابط جدیدی هستند که خارج از الگوهای سنتی است. در این ارتباط تازه، هنر الگوی بیزینس می باشد که درسهای درباره، زیبایی شناسی، گوناگونی، تغییر، شهامت و پچیدگی را آموزش می دهد. تام پیتر معتقد است:"بیزینس یک سرمایه گذاری بی ارزش و بی روح نیست. "سود" ارزشی است که از طرف مشتری دریافت می شود. اما "سرمایه گذاری" یک مسئله ی قلبی است. سرمایه گذاری نوعی هنر است. سرمایه گذاری نوعی قرار گرفتن در یک راستا است که دنباله روی هیجان و تعقیب متعهدانه یک ایده می باشد.

با هنر می توان سوال های عمیقتری پرسید که ما را به حقیقت عاطفی یک موقعیت نزدیک می کند. هنر تجربه ای را خلق می کند که ابزارهای بالا بردن توانایی در حل ریشه ای مشکلات را در اختیار ما می گذارد. طراحی و نقاشی به ما نشان می دهد که تا چه اندازه دید های متفاوتی داریم و به ما کمک می کند بدانیم خیلی از نگرش ها در راستای یک مجموعه بزرگتر همکاری می کنند.


سازمان ها از هنر برای آموزش و توسعه استفاده می کنند:

یادگیری هنر محور به عنوان رویکردی قابل قبول در راستای بالا بردن مهارت های کارمندان در زمینه های مختلفی همچون خلاقیت، نوع آوری، راهبری، عملکرد بالای کارگروهی، مدیریت تغییر و روابط بین فرهنگی پدید آمده است.  این نوع یادگیری در بیشتر از 500 شرکت برای گسترش خلاقیت فکری و نوع آوری قوی استفاده می شود. دانشگاهای پزشکی و سازمانهای پلیسی آمریکا امروزه از یادگیری هنر محور برای بهبود مهارت مشاهده استفاده می کند.


یادگیری اینکه چگونه مانند یک هنرمند فکر کنیم یعنی چگونگی:

  • بازنگری مشکلات به منظور خلق یک زاویه دید جدید
  • مشاهده مشکلات برای کشف پیچیدگی ها، معناسازی و تشخیص آینده پیش رو.
  • برقراری ارتباط بین موضوعات و ایده های نامرتبط
  • کنار هم قرار دادن: سازماندهی همه چیز بشکلی متفاوت و جالب
  • جستجوی در ناخودآگاه برای یافتن ایده های جدید
  • شناسایی پتانسیل ها
  • کار کردن با وجود محدودیت ها
  • استفاده از تمام حواس برای نمایان کردن بینش ها


پروسه یک یادگیری هنر محور می تواند برای توسعه آموزش، پرورش و استفاده از امکانات استفاده شود. پروسه این نوع یادگیری خصوصا روی کامل شدن تاثیر بسزایی دارد:

  • راهبری هنری
  • توسعه گروهی
  • برنامه ریزی استراتژی
  • ارزش نهادن به خلاقیت و فعالیت های معنا دار
  • ارزش نهادن به تحقیقات و هدایت تغییرات
  • توسعه خلاقیت و نوع آوری
  • تغییرات راهبری
  • الهام بخشیدن، انگیزه دادن و ایجاد اشتیاق در کارمندان.

 

 

 

 منبع: http://www.creativityatwork.com/


 کانال تلگرام :  https://telegram.me/english_article





Profile
Full Name
Email Or phone number
Secure Code

ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top