aghayetablighat

بررسی اثرات "هارپ" بر آب‌وهوا/تلاش برای عرضه نرم‌افزار نمایش تلاطمات یکی از پیش‌نشانگرهای زلزله

محققان پارک علم‌وفناوری دانشگاه تهران با بررسی اثرات پروژه هارپ بر روی آب و هوای زمین، با تهیه بانک اطلاعاتی از حوادث و بلایای طبیعی، خشکسالی‌ها و فعالیت آتشفشان‌ها در حال طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزاری برای نمایش تلاطمات لایه یونوسفر هستند.

راه‌های جلوگیری از مصرف ناخواسته اینترنت

برنامه‌های فعال در پس‌زمینه‌ی گوشی و بعضا به‌روزرسانی خودکار این برنامه‌ها، از عواملی هستند که می‌توانند حجم مصرف اینترنت گوشی را افزایش دهند. بهترین راه برای جلوگیری از این مصرف، غیرفعال کردن این برنامه‌ها در شرایطی است که استفاده‌ای از آنها نمی‌شود

طراحی نرم افزارهوشمندسازی سرویس مدارس دردانشگاه علم وصنعت

نرم افزار هوشمند سازی سرویس مدارس (اسکب)، توسط پژوهشگران یکی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران طراحی و اجرایی شد.

کسب یک قهرمانی و مقام سوم توسط تیم های ایرانی در مسابقات رباتیک فیرا

تیم های ایرانی اعزامی به مسابقات رباتیک فیرا تایوان 2017، یک مقام قهرمانی و سومی را در این دوره از مسابقات کسب کردند.

تقدیر از 10 طرح داخلی و خارجی در هجدهمین جشنواره بین‌المللی «رویان»

همزمان با برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان از پنج محقق خارجی و پنج محقق داخلی تجلیل به عمل می‌آید.

99 درصد از میکروب‌های بدن انسان هنوز ناشناخته‌اند!

محققان دانشگاه "استنفورد" طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند که 99 درصد از میکروب‌های موجود در بدن انسان هنوز هم ناشناخته هستند.

فناوری نانو و دستاوردهای آن در جهان؛ بهبود زخم در کسری از ثانیه

محققان دانشگاه "اوهایو" آمریکا با استفاده از فناوری نانو موفق به ابداع دستگاهی شدند که می‌تواند در عرض کمتر از یک ثانیه بافت‌های آسیب دیده را ترمیم کند.

فرونشست زمین ؛ تهدیدی خاموش

پدیده فرونشست زمین در دامنه اصفهان، تهدیدی خاموش برای این منطقه است و به اذعان بسیاری از کارشناسان این پدیده ممکن است در آینده نه چندان دور گستره ای وسیعتر را مورد تهدید قرار دهد.

محققان بیمارستان کودکان بوستون ابداع کردند روشی جدید برای رهایی از دردهای پس از عمل جراحی

محققان در بیمارستان کودکان در بوستون، یک سیستم تسکین درد را توسعه دادند که از امواج فراصوت و لیپوزوم‌ها(کیسه‌های میکروسکوپی که توسط محققان ساخته می‌شود) بهره می‌گیرد.

استفاده از نانوذرات لیپیدی برای درمان سرطان مغز در موش‌ها

پژوهشگران با استفاده از نانوذرات لیپیدی موفق به رهاسازی دارو در تومور مغز موش‌های آزمایشگاهی شدند که با این راهبرد می‌توان سلول‌های سرطان مغز را با کمترین اثرجانبی از بین برد.



مسئولیت تمامی آگهی ها به عهده آگهی دهنده است 

Top