الزامات اقتصادمقاومتی/اختلاف نظر دولت و مجلس در انتخاب شریک تجاری/شنبه ۲۱ فروردین


 


به گزارش آقای تبلیغات به نقل از خبر گذاری مهر فهمیه رضیان: جعفر قادری، نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی که به دور دوم انتخابات راه یافته است  وضعیت اقتصادی کشور را تشریح کرد.

 

قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نایب رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی و یکی از اقتصاددانان برجسته مجلس شورای اسلامی است.

 

وی در این گفتگو وضعیت تولید در کشور را تشریح کرد و خواستار اقدامی منسجم و یکپارچه از سوی دولت برای حل مشکل اقتصادی شد.

 

قادری معتقد بود عدم تبدیل سیاست های اقتصاد مقاومتی به باور عمومی میان مردم، دولتمردان و بخش خصوصی علت عدم اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است.

 

وی با انتقاد از نگاه برخی مسئولان که معتقد به مدل های غربی برای حل مشکلات کشور هستند اعلام کرد: تنها مدلی که محدودیت ها و ظرفیت های بومی کشور و تعارضات ایران و غرب را برای توسعه اقتصادی مد نظر قرار می دهد مدل اقتصاد مقاومتی است که دولت فارغ از اینکه چه دیدگاه هایی در مورد نگاه به خارج از کشور برای توسعه دارد باید این مدل را اجرایی کند.

 

قادری تنها راه حلی که از سوی دولت برای حل مشکل تولید اجرایی شده را استمهال بدهی ها دانست و آن را مسکنی مقطعی خواند و برلزوم ارائه بسته ای همه جانبه از سوی دولت برای حل مشکلات اقتصادی تاکید کرد که در این بسته راهکار های تامین نقدینگی، تکنولوژی رقابت و... دیده شده باشد.

 

وی معتقد بود بسته های سیاستی دولت برای حل مشکلات اقتصاد موثر و فراگیر نبوده و بسته اخیر اقتصادی دولت تنها در راستای حل مشکل صنایع خودرو سازی بوده است و صنایع فولاد، پتروشیمی و... نادیده گرفته شده است.

 

نائب رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی در خصوص بررسی قرارداد های خارجی در کمیسیون گفت: در صورتی که چارچوب های قوانین دیده شده باشد نیازی به بررسی این قرار داد ها نیست و بیشتر بحث دولت و مجلس بر سر شرکای خارجی است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه استراتژی توجه صرف به عدالت اجتماعی مثل دولت احمدی نژاد و یا توجه صرف به توسعه مثل دولت کارگزاران راهکار حل مشکلات اقتصادی کشور نیست و باید راه حل بینابینی که استراتژی اقتصاد مقاومتی است را برگزید.

 

متن کامل این مصاحبه به شرح زیر است:

 

مقام معظم رهبری سال ۹۵ را سال  اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام گذاری کردند. علت تاکید مجدد ایشان بر اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی چیست؟ چرا ایشان بر اقدام و عمل تاکید کردند و در این راستا باید چه کرد؟

 

استراتژی اقتصاد مقاومتی با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی و تعریف مولفه های اقتصاد مقاومتی وارد فرهنگ اقتصادی کشور ما شد، اما اتفاقی که متاسفانه افتاد این بود که این استراتژی عملیاتی نشد. البته در طول سال های گذشته برخی اقدامات جزئی انجام شد، اما نیاز است این استراتژی به عنوان باور عمومی برای مردم و دولتمردان دربیاید.

 

استراتژی اقتصاد مقاومتی باید به یک باور عمومی میان مردم، دولتمردان و فعالان اقتصادی تبدیل شود تا زمانی که استراتژی اقتصاد مقاومتی به باور عمومی تبدیل نشود، اقدام خاصی جهت اجرا شدن آن انجام نخواهد شد.

 

تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد شروع اقدامات لازم برای فراگیر شدن این استراتژی دقیقا معطوف به این نکته است که در طول سال های گذشته اقدامات جدی در خصوص این استراتژی انجام نشده و باید از سوی دولت و مجلس زمینه های عملی شدن این استراتژی فراهم شود.

 انتهای پیام/

منبع : مهر



 



ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top