aghayetablighat
«ایران» در تمام المپیادهای جهانی کامپیوتر مدال گرفته است/ اشتغال برخی المپیادی‌های ایران در خارج از کشور

«ایران» در تمام المپیادهای جهانی کامپیوتر مدال گرفته است/ اشتغال برخی المپیادی‌های ایران در خارج از کشور

یست و هشت دوره المپیاد جهانی کامپیوتر برگزار شده است که کشورمان در بیشترین آنها نماینده دانش‌آموز داشته و در تمام دوره‌هایی که شرکت داشته، موفق به اخذ مدال شده است.

بیست و نهمین دوره المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 هم به میزبانی جمهوری اسلامی ایران از امروز هفتم مردادماه آغاز می‌شود و 320 نخبه کامپیوتر از 85 کشور دنیا به ایران آمده تا در این المپیاد با یکدیگر به رقابت بپردازند.

دانش‌آموزان ایرانی به عنوان یکی از پر افتخارترین افراد شرکت کننده در این رویداد علمی بزرگ هستند و همواره جزو دریافت کنندگان مدال و دیپلم‌های افتخار هستند.

اما، در این بین بسیاری از نخبگان ایرانی که موفق به اخذ مدال در المپیادهای جهانی به خصوص کامپیوتر شده‌اند، برای ادامه تحصیل به خارج از کشور مهاجرت و بسیاری هم باز نگشته‌اند.

یکی از افرادی که پس از تحصیلات عالی در دانشگاه ام آی تی و اخذ مدرک دکتری در خارج از کشور باقی مانده است، «محمد مهدیان» است که اکنون در شرکت گوگل مشغول فعالیت کاری است.

ضمن اینکه بسیاری دیگر از این نخبگان هستند که اکنون در دانشگاه‌هایی همچون ام‌آی‌تی و بِرکلی مشغول تحصیل و تدریس هستند.

حضور ایران در المپیادهای جهانی کامپیوتر

1. در سال 1992 که آلمان میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر بود، محمد مهدیان و احمد قبیتی سعید میرزایی بویینی مدال‌های نقره و فرشاد رستم‌آبادی و کیومرث کاوه‌مریان مدال‌های برنز دریافت کردند.

2. در سال 1993 آرژانتین میزبان المپیاد کامپیوتر بود که مهدی فولادگر مدال طلا و علی ایرانلی، محمد مهدیان و سعید بهزادپور مدال برنز دریافت کردند.

3. در سال 1994 سوئد میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر شد که مهدی فولادگر مدال نقره و یاشار گنجعلی و شادی رستمی حصارسرخ مدال برنز دریافت کردند و محمد رضا صلواتی پور دیپلم افتخار گرفت.

4. در سال 1995 هلند میزبان این المپیاد جهانی شد که روزبه پورنادر و مهران مهر مدال نقره و بابک فرزاد و کامران باور و رؤیا بهشتی مدال برنز این رویداد را برای جمهوری اسلامی ایران به ارمغان آوردند.

5. در سال 1996 مجارستان میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر بود که روزبه پورنادر مدال طلا، احسان چینی فروشان و مهران مهر مدال نقره و امین صابری مدال برنز دریافت کردند.

6. در سال 1997 آفریقای جنوبی میزبان المپیاد کامپیوتر در سطح جهان بود که مهدی میرزازاده، مانا تقدیری، محمد تقی حاجی آقایی مدال نقره و سید بشیر سجاد مدال برنز این مسابقات را برای ایران دریافت کردند.

7. در سال 1998 که پرتغال میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر شد، پویان خواجه‌پور تادوانی، شهاب اویس‌قرن، ایلیا قبیتی، بهشاد بهزادی، ناصر فرامرزپور مدال نقره کسب کردند.

8. در سال 1999 ترکیه میزبان المپیاد شد که احسان فروغی مدال طلا، سید بهداد اسفهبد میر حسین‌زاده و محمود قندی مدال نقره و محمد حسین فرداد مدال برنز دریافت کردند.

9. در سال 2000 چین میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر شد و سید بهداد اسفهبد میر حسین‌زاده و علی شریفی مدال طلا، امید اعتصامی مدال نقره و حمید مهینی مدال برنز گرفتند.

10. در سال 2001 کشور فنلاند میزبان این المپیاد بود که محمد هادی فروغمند اعرابی مدال طلا، مهران حیدرزاده مدال نقره و سما گلیایی و سعید علایی مدال برنز گرفتند.

11. در سال 2002 کره جنوبی میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر شد که محمد حسین باطنی مدال طلا، حامد احمدی‌نژاد و محمد محرمی مدال نقره و سیاوش بن عباس مدال برنز گرفتند.

12. در سال 2003 امریکا میزبان این المپیاد شد و به علت کارشکنی مقامات ایالات متحده، تیم اعزامی کشورمان نتوانست در این رویداد حضور یابد.

13. در سال 2004 یونان میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر بود و شایان اویس قرن مدال طلا، آیدین نصیری شرق، سید حسین کفاش بخارایی و سید البرز مظلومیان مدال نقره کسب کردند.

14. در سال 2005 که لهستان میزبان این المپیاد جهانی شد و سال مهدی صفرنژاد و محمد مهینی مدال نقره و علی ملک‌زاده و امین صادقی مدال برنز دریافت کردند.

15. در سال 2006 مکزیک میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر بود که سال وحید لیاقت مدال طلا، نیما احمدی‌پور اناری و شایان احسانی مدال نقره و حسام الدین اخلاق پور مدال برنز دریافت کردند.

16. در سال 2007 کرواسی میزبانی المپیاد جهانی کامپیوتر را به عهده داشت که سپیده مه آبادی مدال طلا و سینا صادقیان، حسام الدین اخلاق پور و سعید رضا صدیقین مدال نقره دریافت کردند.

17. در سال 2008 مصر میزبان شد و به علت مشکلات به وجود آمده برای روادید شرکت کنندگان، تیم کشورمان اعزام نشد.

18. در سال 2009 بلغارستان میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر شد که علی بابایی چشمه احمدرضایی مدال طلا و سهیل احسانی بنافتی، فرشته خانی و پویا وحیدی فردوسی مدال نقره دریافت کردند.

19. در سال 2010 کانادا میزبان المپیاد جهانی بود و علی بابایی چشمه احمدرضایی مدال طلا و مهرداد طهماسبی، سید مهران خلدی مدال نقره و بهروز ربیعی مدال برنز دریافت کردند.

20. در سال 2011 تایلند میزبان شد که سید مهران خلدی، محمد رضا مصدق مهر، سجاد جلالی ندوشنی و کسری عدالت‌نژاد خامنه مدال نقره و محمدرضا کسنوی مدال برنز دریافت کردند.

21. در سال 2012 ایتالیا میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر شد که سعید ایلچی و سید حامد ولی زاده مدال طلا و علیرضا فرهادی و محمدرضا ملکی مدال نقره دریافت کردند.

22. در سال 2013 استرالیا میزبان المپیاد جهانی بود که در نهایت تیم ایران به مقام ششم این دوره از مسابقات دست یافت.

23. در سال 2014 تایوان میزبان المپیاد جهانی بود که تیم ایران موفق شد در این دوره از مسابقات در جمع 83 کشور به مقام ششم دست یابد.

24. در سال 2015 که قزاقستان میزبان بود، تیم ایران با دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز در میان هفتاد و شش کشور به مقام ششم رسید.

25. در سال 2016 که روسیه میزبان المپیاد جهانی کامپیوتر بود، تیم المپیاد ایران در بین 81 کشور به مقام سوم رسید.

اکنون در بیست و نهمین دوره المپیاد جهانی کامپیوتر که میزبانی کشورمان برگزار می‌شود، همگان در انتظار افتخار آفرینی دانش‌آموزان نخبه کشورمان هستند تا بار دیگر قدرت علمی ایران را به جهانیان اثبات کنیم.




مسئولیت تمامی آگهی ها به عهده آگهی دهنده است 

Top