aghayetablighat

محققان

 

آخرین خبرها از واکسن کرونای ایرانی

واکسن کرونا؛ امید این روزهای جهان، امیدی که در این روزهای بحرانی کرونایی که پاندمی قرن رقم خورده است، همه جهان را به تکاپو انداخته تا محققش کنند. محققان دنیا، سازمان های بین المللی و ... همه و همه در تلاشند تا در عرض چند ماه واکسنی را تولید کنند که ج

تصور اشتباه "واکسن آنفلوآنزا بزنیم که کرونا نگیریم"/توجه به افزایش آلودگی هوا و بروز کووید۱۹

اخیرا این تصور در مردم ایجاد شده که "واکسن آنفلوآنزا بزنیم که کرونا نگیریم" ! این تصور نادرست موجب افزایش دورهمی‌های کرونایی شده است که به اعتقاد محققان این تصور موجب شده رفتار مردم در برخورد با اپیدمی کرونا همانند اپیدمی ۱۹۰۶ باشد و همان رفتار را در

تولید رهاساز پلیمری محلول در آب برای صنایع خودرو و کشتی‌سازی

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه دانش فنی و تولید رهاسازهای پلیمری با ساختار غیرسیلیکونی شدند که در تایرسازی، خودروسازی، صنایع دریایی و کشتی‌سازی، تجهیزات پزشکی و صنایع الکترونیک کاربردهای گسترده‌ای دا

بررسی آسیب های دستگاه عصبی ساده تر شد/ محققان رویان ابزاری ارزشمند برای مطالعات نورفیزیولوژی معرفی کردند

محققان پژوهشگاه رویان و دانشگاه فیلادلفیای آمریکا، روشی ساده، کارا و قابل اعتماد برای استخراج سلول های عصبی از مغز موش آزمایشگاهی را معرفی کردند که ابزار ارزشمندی برای مطالعه آسیب به دستگاه عصبی را فراهم می کند.

دانشمند کانادایی مدعی ساخت قرص درمان قلب شکسته شد

یکی از محققان دانشگاه مونترال ادعا می‌کند به دارویی دست یافته است که در ترکیب با یک درمان برای غلبه بر حوادث تراژدیک و تلخ، می‌تواند قلب‌های شکسته و داغدار را التیام دهد.

مصرف مکمل‌های «اومگا سه» برای قلب مفید است

محققان دریافتند مصرف مکمل‌های اومگا سه خطر بروز حملات قلبی و مرگ ناشی از بیماری‌های عروق کرونر را ۸ درصد کاهش می‌دهد

"شهر تمام هوشمند تویوتا" ساخته می‌شود

ساخت فاز اول این طرح که شامل بیش از ۱۰ سازه خواهد بود، در سال ۲۰۲۱ آغاز می‌شود و نخستین ساکنان این شهر، کارکنان این پروژه به همراه جمعی از فروشنده‌ها، محققان و دیگر همکاران این طرح خواهند بود.

آغاز طراحی حسگر زیستی الکتروشیمیایی ویژه آلزایمر در ایران

محققان ایرانی در یک تلاش علمی، مطالعات پژوهشی برای طراحی و ساخت حسگر زیستی الکتروشیمیایی ویژه تشخیص بیماری آلزایمر را با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی آغاز کردند.

فناوری نانو مشکل آبیاری را در کشاورزی حل کرد

محققان در یک تیم استارت آپی موفق به تهیه و تولید سوپرجاذب زیست تخریب پذیر با فناوری نانو شدند که به وسیله آن دیگر نیازی به آبیاری مداوم گیاهان نیست.

بررسی اثرات "هارپ" بر آب‌وهوا/تلاش برای عرضه نرم‌افزار نمایش تلاطمات یکی از پیش‌نشانگرهای زلزله

محققان پارک علم‌وفناوری دانشگاه تهران با بررسی اثرات پروژه هارپ بر روی آب و هوای زمین، با تهیه بانک اطلاعاتی از حوادث و بلایای طبیعی، خشکسالی‌ها و فعالیت آتشفشان‌ها در حال طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزاری برای نمایش تلاطمات لایه یونوسفر هستند.

99 درصد از میکروب‌های بدن انسان هنوز ناشناخته‌اند!

محققان دانشگاه "استنفورد" طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند که 99 درصد از میکروب‌های موجود در بدن انسان هنوز هم ناشناخته هستند.

فناوری نانو و دستاوردهای آن در جهان؛ بهبود زخم در کسری از ثانیه

محققان دانشگاه "اوهایو" آمریکا با استفاده از فناوری نانو موفق به ابداع دستگاهی شدند که می‌تواند در عرض کمتر از یک ثانیه بافت‌های آسیب دیده را ترمیم کند.

محققان بیمارستان کودکان بوستون ابداع کردند روشی جدید برای رهایی از دردهای پس از عمل جراحی

محققان در بیمارستان کودکان در بوستون، یک سیستم تسکین درد را توسعه دادند که از امواج فراصوت و لیپوزوم‌ها(کیسه‌های میکروسکوپی که توسط محققان ساخته می‌شود) بهره می‌گیرد.

استفاده از نانوذرات لیپیدی برای درمان سرطان مغز در موش‌ها

پژوهشگران با استفاده از نانوذرات لیپیدی موفق به رهاسازی دارو در تومور مغز موش‌های آزمایشگاهی شدند که با این راهبرد می‌توان سلول‌های سرطان مغز را با کمترین اثرجانبی از بین برد.

بشر به اندازه 4,730,400,000 بمب اتمی، گرما روانه "زمین" کرده است

یک انیمیشن غافلگیرکننده منتشر شده که افزایش شدید دمای کره زمین در 191 کشور را در قرن اخیر نشان می‌دهد.

به رهبری دانشمند ایرانی مطرح شد استفاده از ته سیگار برای تولید آسفالت

تیم علمی دانشگاه آر.ام.‌آی.‌تی استرالیا به رهبری دانشمند ایرانی، شیوه‌ای را برای خلاص‌شدن ایمن از دست ته‌سیگارها و استفاده از آن‌ها در تولید آسفالت ارائه داده است.

ساخت حسگرهایی برای نظارت بر جذب دارو

محققان موفق به طراحی و ساخت یک حسگر زیستی شده‌اند که نظارت بر جذب دارو در سطح سلولی در تمام مراحل را امکان‌پذیر می‌کند.

مثبت فکر کنید تا دچار مرگ زودرس نشوید

محققان دانشگاه استنفورد آمریکا، پس از 21 سال بررسی به این نتیجه رسیدند که تفکرات مثبت، مرگ زودرس را تا 71 درصد کاهش می‌دهد.

کشف روشی جدید برای درمان ویروس ایدز

سیستم ایمنی گاوها مجموعه‌ای از آنتی‌بادی را تولید می‌کند که توانایی نابودی بیش از 95 درصد انواع ویروس ایدز را دارد.

چگونه تغییرات اقلیمی بر کیفیت آب تاثیر می‌گذارد؟

محققان طی انجام یک پژوهش جدید به بررسی نقش تغییرات اقلیمی بر روی کیفیت آب و همچنین زندگی موجودات زنده پرداختند.

حسگری که اطلاعات را از پوست ذخیره می‌کند

محققان یک حسگر پوشیدنی بسیار نازک ساختند که قادر است اطلاعات را از طریق پوست ذخیره کند.

ارائه روشی کارآمد برای افزایش استخراج نفت توسط محققان ایرانی

تیم تحقیقاتی "پژوهشگاه امنیت انرژی" (ESRI) در دانشگاه سوانسی ولز با همکاری محققان ایرانی، گروه جدیدی از مواد را تولید کرده‌اند که عوامل مناسبی در ازدیاد استخراج نفت به شمار می‌آیند.

ساخت جلیقه هوشمند با قابلیت ارسال علائم حیاتی بیمار به پزشک

محققان کشور جلیقه هوشمندی را عرضه کردند که قادر به ارسال نوار قلب و علایم حیاتی بیمار به پزشک است.

قوه بینایی انسان تا 40 سالگی رشد می‌کند

تا به حال، محققان تصور می کردند که توسعه مرکز بصری پردازش مغز انسان در چند سال اول زندگی متوقف می‌شود اما در یک مطالعه جدید، این باور قدیمی به چالش کشیده شده و آنها دریافتند که توسعه قدرت بینایی تا میانسالی ادامه خواهد داشت.

روشی جدید برای ردیابی ویروس ایدز

محققان دانشگاه "پیتسبورگ" آمریکا موفق شدند روشی ابداع کنند که می‌تواند ویروس‌ ایدز را در زمانی که در سیستم ایمنی بدن پنهان شده، ردیابی کنند.

تولید علم کشور از مرز 50 هزار مدرک گذشت/اسامی 45 دانشگاه‌ با بیشترین تولیدات

بر اساس آمارهای پایگاه اسکوپوس تعداد مدارک منتشر شده از سوی محققان ایرانی در سال 2016 از مرز 50 هزار مقاله گذشته است و 45 دانشگاه‌ کشور دارای بیشترین تولیدات علمی هستند.

App اسکن از بدن/ اخبار روز تکنولوژی

محققین تراشه ای طراحی کرده اند که می توانید گوشی های همراه را به وسیله ای تبدیل کنید که قادر به رویت داخل و پشت دیوار ،پلاستیک و اشیائ دیگر باشد. تیم محققان سعی کرده اند.

کشف بزرگ‌ترین اسفنج جهان در عمق ۲ کیلومتری اقیانوس / یکشنبه 9 خرداد

گروهی از محققان خود را به سواحل هاوایی رسانده و با نفوذ به اعماق اقیانوس با موجودی روبرو شده‌اند که به گفته آن‌ها بزرگ‌ترین اسفنج شناسایی شده در دنیاست.

تصویربرداری ناسا از زبانه های خورشیدی / چهارشنبه 26 اسفند

محققان با استفاده از «رصدخانه دینامیک خورشیدی» ناسا تصویر شگفت انگیزی از سطح خورشید گرفته اند. خورشید که دمای سطح آن به یک میلیون درجه فارنهایت می رسد، زبانه هایی از پلاسما به فضا می فرستد.

پوست نورانی با قابلیت ارتجاعی برای ربات ها ساخته شد./شنبه 15 اسفند

محققان دانشگاه کورنل موفق به ساخت یک پوست جدید برای روبات های نرم تن شدند که علاوه بر ساطع کردن نور می تواند تا شش برابر اندازه اصلی خود کش آید.



مسئولیت تمامی آگهی ها به عهده آگهی دهنده است 

Top