چگونگی مدیریت نوآوری شرکت گوگل

چگونگی مدیریت نوآوری شرکت گوگل  را با آقای تبلیغات دنبال کنید.

اکثر شرکت ها، چالش های خطیری را در راستای نوآوری تجربه می کنند، از این رو بهتر است که کالا ها و خدماتی که موجب کسب درآمد می شوند، رفته رفته جای خود را به خدمات جدیدتر و اصلاح شده بدهند.

با توجه به افزایش سرمایه گذاری های مکرر در زمینه تحصیلات و همچنین ظهور تهیه کنندگان با کفایت تر در عرصه تجارت، مزایای کسبی شرکت ها و موقعیت بازاریابی رفته رفته کمرنگ تر می گردند.

برخی معتقدند که عامل اصلی کنار رفتن شرکتها و حذفشان از عرصه تجارت، عدم توانایی در افزایش روند تغییر و سرعت بهبود استراتژی های مدیریتی است. می توان اظهار داشت که بکارگیری کارکنان خلاق و آمادگی در فراهم سازی شرایط لازم جهت ایجاد چالش های مدیریتی جزو مهم ترین روش ها در افزایش نوآوری و کیفیت آن شمرده می شود.

علاوه بر این، شرکت گوگل روش های مدیریتی مرسوم را به چالش کشانده است و تا به حال موجب تغییر شگرف روش های مدیریتی نوآوری شرکت هایGeneral Motors  وToyota  گشته است. بر اساس گزارش برند فاینانس گلوبال 500، شرکت گوگل توانسته به یکی از موفق ترین و ارزشمندترین شرکت های جهان تبدیل گردد. نکته حائز اهمیت آن است که گوگل در سال 2012 و تنها چهارده سال پس از تاسیس آن، برای پنج سال متوالی به عنوان پر فروش ترین شرکت منتخب گشته است، چرا که فروشی قریب به 50 میلیارد دلار و موفق به کسب سود 11 میلیارد دلاری شده است. با آقای تبلیغات همراه باشید.

عموم تصور می کنند که شرکت گوگل متشکل از 2 بخش بسیار مهم استراتژیکی است که عبارتند از بخش مهارت های مهندسی در علوم کامپیوتری و تخصص علمی مبتنی بر سرمایه های انسانی. شش اصل زیر بیانگر روش های مدیریتی اجرایی در گوگل می باشد.

  1. قابلیت های پویا: این امر نشان دهنده قابلیت های شرکت در ادغام، توسعه و پیکربندی مجدد مهارت های داخلی و خارجی به منظور برآورده نمودن سرعت مورد نیاز متناسب با تغییرات سریع شرایط است.
  2.    تغییر مدوام سازمان: به هنگام مواجهه با مشکلات اساسی، تاخیر در رفع آن، ضرورت بسیاری را با خود به همراه می آورد. از این رو، سازمان ها می بایست به گونه ای باشند که با رویکردی فعال به تغییر بپردازند.
  3. رویکرد مردم- محور: شرکت گوگل رویکردی تماماً مردم محور دارد، چرا که تمام توجه اش را به افراد و فعال سازی توانایی هایشان در ایجاد نوآوری معطوف می کند. این رویکرد بر پایه آن است که شرکت مسئول ایجاد محیط و شرایطی است که افراد بتوانند استعدادها و ایده های نوآورانه شان را شکوفا سازند. با آقای تبلیغات همراه باشید.
  4. اصل دو فرمی سازمانی: نوآوری مداوم می بایست موجب ترکیب دو فرم از منطق های سازمانی موجود در درون شرکت گردد. کسب بهترین نتیجه در تولید روزانه، نیازمند برنامه ریزی و کنترل است، همچنین نوآوری که ملزوم به آزادی بیشتر، انعطاف پذیری و نگرشی بازتر در خصوص آزمایشات می باشد.
  5. هماهنگی با دیگر سازمان ها: گوگل سازمانی است که هم راستای محیط عمل می کند. این شرکت دارای پتانسیل ادغام و وقف با محیط می باشد. شرکت هایی که به طور مدوام ایجاذ نوآوری می کنند، قطعاً  نیازمند تبادلات اطلاعاتی مستمر و مکرر با دیگر شرکت ها می باشند.
  6. رویکرد نظام مندانه: گوگل به طور نظام مندانه و کاملاً متفاوت نسبت به دیگر شرکتها پایه ریزی شده است، چرا که بر اساس روش های متداول عمل نمی کند. رویکرد نظام مند، نیازمند دیدی وسیع و درکی عمیق نسبت به نظام شرکت های تاثیرگذار دیگر می باشد.

سبک مدیریتی گوگل

سبک مدیریتی گوگل بر اساس گوگلی (googley) پایه گذاری شده است که طبق اصول های نوآوری عمل می کند و تاکید بسیاری بر افراد دارد.googley  طبق شش اصول مدیریتی نوین مذکور اجرا می گردد که توضیحات زیر سه مثال مهم از آن را بیان می کند.با آقای تبلیغات همراه باشید.

  1. علائم بسیاری از قابلیت های پویا در شرکت گوگل به چشم می خورند. مدیریت مکرراً به نمایش مهارت های مورد نیاز در خصوص فعالیت های مهم و اهداف بعدی شرکت می پردازد. علاوه بر این، زمانی که پروژه های جدید مانع تولیدات فعلی گوگل می شوند، مدیران آن از اجرای اینگونه از پروژه ها واهمه ای ندارند. بعلاوه، مدیریت تصمیم به استخدام صدها مهندس جهت توسعه گوگل پلاس گرفته است. به عبارت دیگر، فرهنگ موجود در این شرکت برگرفته شده از قابلیت های پویا و همچنین توقعات مدیران ارشد نسبت به تغییرات مستمر است.مثال های مذکور بالا، نشانگر چگونگی اجرای اصل قابلیت های پویا در گوگل است.
  2. شرکت گوگل، اصول مربوط به رویکرد مردم محور را به شیوه ذیل اجرا می کند. فرهنگ شرکت به گونه ای است که کارکنان به طور کامل مورد اعتماد مدیران می باشند. چرا که فرآیند استخدام با توجه به توانایی افراد درایجاد تغییرات سریع و همچنین عمل فوری صورت می گیرد. بعلاوه، سالانه این شرکت تعداد بسیاری از ویژگی های مبتنی بر امور اداری غیر ضروری را کنار می گذارد تا کارکنان بتوانند در محیط آزادتری به بهبودی ارتباطات و همکاری های مستمر با همکارانشان بپردازند.
  3. مثال زیر مرتبط با اصل سوم مدیریتی شرکت گوگل یعنی همان اصل دو فرمی سازمان می باشد. در این شرکت، هر دو فرم های مذکور بر راستای همزیستی  و تحقق فرهنگی غنی تر عمل می کنند. این اصل به گونه ای اجرا می گردد که تمام فعالیت ها بر اساس اصول درصدی 70-20-10 به انجام می رسند. به عبارت دیگر، 70 درصد زمان و انرژی کارکنان باید صرف تحقق اهداف تجاری مرکزی و 20 درصد آن صرف پروژه های مرتبط با اهداف مرکزی گردد. به علاوه 10 درصد باقی صرف پروژه های متفرقه می شوند. به طور کل، پروژه های انجامی در این شرکت ساختار نیمه سازمانی، توازن میان دو فرم را تسهیل می بخشد و تمام کارکنان براساس عملکردشان در دو فرم سازمانی مذکور سنجیده می شود. بااقای تبلیغات همراه باشید.

به طور خلاصه، اصل مهم وتوانایی درایجاد نوآوری، یکی از پر اهمیت ترین عواملی است که اکثر شرکت ها به آن تاکید دارند و مدل مذکور نشانگر سبک مدیریت نوآوری مدرن و موفقی است که بر شش اصل مهم استوار است. می توان اظهار داشت که شش اصل خطیر ذکر شده، تاکید بسیاری بر فرهنگ، سبک راهبردی، فرآیندهای منابع انسانی و ساختار شرکت دارد. از این رو، این شش اصل و روش اجرای آن توسط شرکت گوگل می تواند دیگر سازمان ها را در نحوه مدیریت نوآوری یاری کند.  

 جمع آوری و ترجمه: واحد دیتای سمین




Profile
Full Name
Email Or phone number
Secure Code

ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top