فنون مذاکره در عقد قرارداد

فنون مذاکره در عقد قرارداد


فنون مذاکره در عقد قرارداد

همواره بشر به دنبال راه حل هایی برای انجام امور دشوار است که مذاکره جهت عقد قرارداد یکی از همان اموری است که نیازمند تبهر و یادگیری است.

می توان اظهار داشت که رفتار خوب یکی از مهمترین عواملی است که تاثیر مستقیم بر موفقیت امور در انجام مذاکره می گذارد. از این رو، اگر با روی خوش و رفتار پسندیده بر سر میز مذاکره حاضر شوید، قدرتان در حل مسائل پیچیده مربوط به مذاکره افزایش می یابد.

برای مثال، به هنگام وقوع جروبحث های منفی، حس شوخ طبعی منجر به تغییر وضعیت و ایجاد رابطه مثبت می گردد. به علاوه، ایجاد رابطه مثبت امر حیاطی در انجام مذاکرات می باشد، چرا که اگر مذاکرات به خوبی پیش برود، در نهایت مذاکره کنندگان با یکدیگر همکاری خواهند داشت.با آقای تبلیغات همراه باشید.

توصیه های ذیل به افرادی که دارای تجارب بسیار در زمینه عقد قرارداد نیستند یاری می رساند.


1- اختصاص دادن زمان بسیار

تجربه نشان داده است که قراردادهایی که در مدت زمان کوتاهی صورت می گیرند، پایدار نمی باشند. اکثر افراد از انجام مذاکرات لذت نمی برند و سعی در زود به اتمام رساندن آن دارند، ولی این امر منجر به اصولی پیش نرفتن اوضاع می گردد. از این رو، عجله نکنید و زمان زیادی را به کسب ثمره نهایی اختصاص دهید.


2- دریافت مشاوره های حرفه ای

اکثر افراد از چگونگی انجام معامله هایشان آگاهند، ولی نمی دانند که از چه طریقی قرارداد را به گونه ای تنظیم کنند که متحمل ضرر نشود و سود ببرند. بهره مندی از توصیه های وکیلان و مشاوران متخصص می تواند شما را در کسب مهارتهای لازم در مذاکرات یاری کند. به علاوه، این امر موجب حرفه ای به نظر رسیدن پیشنهاداتتان در مذاکره می شود.


3- شروع مذاکره با ارائه تفاهم نامه

تفاهم نامه گویای تمام خواسته هایتان می باشد و باید در همان دقایق ابتدایی مذاکره ارائه گردد. این موضوع را به خاطر باشید که تفاهم نامه باید به گونه ای تنظیم شود که هر دو طرف قرارداد راضی باشند. تفاهم نامه شما را در انجام تصمیم گیری ها یاری می کند، چرا که اگر با نبردهای تفاهم نامه موافق نباشید مسلماً دیگر نیازی به انجام ادامه مذاکره ندارید.


4- درنگ نداشتن در عقد قرارداد ( انجام این امر دشوار)

با اینکه عقد قرارداد امری دشوار است ،ولی بدون درنگ و در اولین مرحله باید انجام گیرد.

در انجام مذاکره، ابتدا به بیان موضوعات ساده بپردازید و موضوعاتی که کمی جنجال برانگیز هستند را در آخر بیان کنید. زیرا وقتی که زمانی زیادی از مذاکرات بگذرد، کنار کشیدن از مذاکره دشوارتر خواهد بود و طرف دیگر قرارداد سخت تر می تواند جلسه را ترک کند.


5- انجام حساب و کتاب

تمام مراحل را حساب شده پشت سر بگذارید و همچنین تمام منفعت، سود و ضررعقد قرارداد را به خوبی حساب و بررسی نمایید، زیرا که این امر منجر به درست پیش رفتن روند مذاکره می گردد.


6- برقراری تماس تلفنی با طرف دیگر قرارداد – در صورت لزوم

برخی اوقات، افراداز طریق  ایمیل با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند که منجر به ایجاد سوءتفاهم و یا درست متوجه شدن منظور طرفین می گردد. از این رو، تردید نداشته باشید و در صورت لزوم با یکدیگر تماس تلفنی برقرار کنید.برقراری تماس تلفنی موجب ایجاد رابطه بهتر و همچنین درک کردن بهتر منظور می گردد.


7- نداشتن هراس از مذاکرات

عقد قراردادهای گوناگون با یکدیگر کاملاً متفاوت می باشد و این امر منجر به بروز مشکلات می شود. از این رو، اگر با مشکلی برخوردید، همه چیز را دوباره از ابتدا شروع کنید و اگر موضوعی را متوجه نمی شوید، درخواست ارائه توضیحات بیشتر را داشته باشید. بحث در مورد موضوعات ممکن است دچار نوسانات بیشتر شود. پس اگر خود و یا طرف دیگر قرارداد به کمک وکیلان احتیاج دارید، درنگ نکنید و هیچ گاه از انجام مذاکرات نهراسید.


8- مشاوره داشتن با اطرافیان

برخی از افراد، نسبت به آنکه به مشاوره دیگران نیازمندند، حس خوبی ندارند و آن را بروز نمی دهند. اینکه فردی را قبول دارید و می توانید با او مشاوره کنید، در کسب دستاورد خیلی ارزشمند می باشد. از این رو بهتر است که قبل از امضای هر قراردادی با اطرافیانتان مشورت کنید و فنون لازم در مذاکرات را فرا گیرید. به علاوه، زمانی که نسبت به انجام کاری شک دارید، مشورت با فردی که دلگرمتان می کند و پیشنهادات خوبی به شما می دهند، بسیار موثر است و به شما اعتماد به نفس لازم را می دهد.


9- رفتار معقول

قبل از انجام مذاکرات، ابتدا تحقیق نمایید و پیشنهادات عاقلانه ای را ارائه دهید. به پیشنهادات افراد موفق گوش دهید و از آن ها ایده بگیرید. بهترین روش آن است که از تجارب مذاکرات دیگر افراد و مشاوران متخصص درس بگیرید و سعی در معقول جلوه دادن و پیشنهاداتتان داشته باشید.

در نهایت، روش های فوق و بهره گیری از فنون مذاکره و همچنین زبان بدن، شما را در عقد قرارداد کمک می کند.


جمع آوری و ترجمه : واحد دیتای هلدینگ بین المللی سمین




ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top