راهکار هایی جهت انجام بیزنس پلن عالی


هر کسب و کاری به یک برنامه ریزی مکتوب نیاز دارد که شاید این کار در ابتدا سخت به نظر برسد اما در ادامه به راهکا های ارائه شده توجه نمایید که به شما در ایجاد بهترین برنامه ریزی کمک می کند.با آقای تبلیغات همراه باشید.

-تحقیق و بررسی

محصول، بازار و هدف خود را بررسی  و تحلیل نمایید و بیشتر زمان خود را صرف تحقیق، ارزیابی و نوشتن برنامه کاری خود کنید.

جهت ارائه یک بیزنس پلن عالی و بی نقص شما می بایست شناخت کاملی از شرکت محصول رقبا و بازار خود داشته باشید و به عبارت دیگر این وظیفه شماست که هر اطلاعات مربوط به کسب و کار و صنعتی که می خواهید وارد آن شوید را به دست آورید.

هر مطلبی که مربوط به حوزه صنعت شما می گردد را مطالعه کرده و با مخاطبان خود صحبت نمایید.

 

-تعیین هدف برنامه ریزی ها

بیزنس پلن طبق تعریفی که دارد سند مکتوبی است که به توصیف پیرامون ،کسب  کار ، روش استراتژی بازار یابی و پیشینه مالی می پردازد و شامل سود و زیان های پیش بینی شده می باشد، همچنین این بر نامه ریزی ها حکم نقشه جاده ای را دارد که تمامی  مسیر های مورد نیاز آینده یک کسب وکار را در اختیار ما قرار می دهد. بنابر این در ایجاد بیزنس پلن می بایست ابتدا  اهداف مهم را در نظر داشته باشید و آنها را تعیین نمایید.

-ایجاد پروفایل شرکت

پروفایل شرکت شما شامل تاریخپه سازمانتان،محصولات یا خدمات قابل ارائه، بازار مورد نظر و مخاطبان، منابع، چگونگی حل مشکلات و ویژگی های منحصر به فرد شما می باشد.

هنگامی که پروفایل شرکت آماده شد آن را در قست "درباره ما" قرار دهید پروفایل شرکت جهت جذب مشتریان و استعداد های مناسب تهیه می شود.

پروفایل نه تنها بخش اصلی بیزنس پلن است بلکه یکی از ابتدایی ترین بخش های اصلی این برنامه ریزی می باشد.

 

-مستند سازی تمامی جنبه های کسب و کار

سرمایه گذاران می خواهند مطمئن شوند که بیزنس شما برای  آنها سود آور خواهد بود، به همین علت به دنبال کسب اطلاعات لازم از کسب و کار شما می باشند، جهت ادامه این روند می بایست از تمامی هزینه ها جریان های نقدی و پروژه ها سند سازی گردد. البته جزئیات کوچک دیگری نیز مانند استراتژی انتخاب مکان مورد نظر و جوازهای مورد نیاز را نیز نباید فراموش کرد.

-ایجاد برنامه ریزی استراتژیکی

یک برنامه استراتژیکی خوب لازمه یک بیزنس پلن کامل می باشد که شامل دستیابی به اهداف بازار یابی مانند نمونه های زیر می باشد:

-معرفی محصولات جدید

-گسترش بازار برای محصولات موجود

-ورود به قلمرو های جدید برای شرکت

-افزایش فروش در زمینه یک محصول مشخص

-استفاده از استراتژی بازار یابی محتوا

-ارتقا تولیدات و یا ارسال محصولات

هر یک از این اهداف بازاریابی می بایست اهداف متعدد داشته و روش هایی جهت دستیابی به آنها موجود باشد.

در بخش اهداف برنامه ریزی بازار یابی توجه بر چرا و چگونگی وظایف بازاریابی یک سال پیش رو می باشد پیشنهاد دیگر این است که برای امور داخلی و خارجی خود بودجه های جدایی را در نظر بگیرید.

 

-بر اساس مخاطبان خود تصمیم بگیرید.

مخاطبان شما ممکن است قشر وسیعی از جامعه باشند، برای مثال کار مندان بانک بیشتر به جریان نقدی توجه می کنند در حالی که سرمایه گذاران به تیم فروش توجه می نمایند.

        دلیل توجه شما چیست؟

فرقی نمی کند که برنامه خود را با سرمایه گذاران مشتریان یا اعضای تیم در میان بگذارید در هر صورت پلن شما باید به اندازه ای کامل باشد که اختصاصی بودن، حساسیت و اهمیت شمارا نسبت به بیزنس و پلن نشان دهد.

شما می بایست در مورد نکاتی که از اشتباهات رخ داده یاد گرفته اید، مشکلاتی که می خواهید حل نمایید، ارزش ها ی خود، و آنچه که کمک میکند از رقبای خود متمایز شوید را بیان کنید.

ترجمه و زیر نویس واحد دیتای گروه بین المللی سمین

منبع:www.entrepreneur.com



 


ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top