دانشمند

 

مدیتیشن چیست؟


ثبت تصویر جدیدی از مریخ با جزئیات باورنکردنی

۲۰ سالگی کاوشگر «مارس اکسپرس» را با این منظره‌ی باورنکردنی از سیاره سرخ جشن می‌گیریم.

پیک سوم کرونا نسبت به دو پیک قبل بسیار نگران کننده‌تر است

جمعی از کارشناسان حوزه شهری با حضور در ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران به بررسی چالش‌ها و ظرفیت‌های استان تهران در حوزه مبارزه با کرونا پرداختند.

تصور اشتباه "واکسن آنفلوآنزا بزنیم که کرونا نگیریم"/توجه به افزایش آلودگی هوا و بروز کووید۱۹

اخیرا این تصور در مردم ایجاد شده که "واکسن آنفلوآنزا بزنیم که کرونا نگیریم" ! این تصور نادرست موجب افزایش دورهمی‌های کرونایی شده است که به اعتقاد محققان این تصور موجب شده رفتار مردم در برخورد با اپیدمی کرونا همانند اپیدمی ۱۹۰۶ باشد و همان رفتار را در

60 راهکار ساده برای آنکه پتانسیل های مدیریتی خود را تقویت نمایید


کشف نقطه‌ای از زمین که حیات ندارد

حیات در محیط های عجیبی روی زمین از صحرای خشک گرفته تا مناطق یخ زده و نقاط بسیار گرم و دریچه های ورود مواد سمی در کف اقیانوس وجود دارد.

چرا سگ‌ها بینی سردی دارند؟

دانشمندان ادعایی را مطرح کرده‌اند که حسگر‌های فوق حساسی نسبت به گرما در بینی سگ‌ها وجود دارند که سبب می‌شوند تا این حیوان بتواند حضور پستانداران کوچک را از پنج پایی یا ۱.۵ متری تشخیص دهد.

شروع پیک کرونا در ۱۵ استان کشور

براساس آخرین بررسی‌های صورت گرفته درباره بیماری کووید ۱۹ در کشور تا روز ۱۴ اردیبهشت که از سوی کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت منتشر شد، هرچند روند کشوری کرونا در چند روز اخیر نزولی بوده، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که روند صعودی یا شروع پیک در ۱۵ استا

دانشمند کانادایی مدعی ساخت قرص درمان قلب شکسته شد

یکی از محققان دانشگاه مونترال ادعا می‌کند به دارویی دست یافته است که در ترکیب با یک درمان برای غلبه بر حوادث تراژدیک و تلخ، می‌تواند قلب‌های شکسته و داغدار را التیام دهد.

بهای سفر انسان به فضا چه چیزی است؟!

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های ماموریت سفر انسان به مریخ حفظ تناسب اندام و سلامت خدمه است.

ایران در حفظ امنیت خود از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در کنفرانس امنیت هسته‌ای آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت ایران در صیانت از امنیت خود در انجام دادن هیچ اقدامی کوتاهی نخواهد کرد

وضعیت اعتبار مدارک دانشگاهی ایران در دنیا

رئیس دانشگاه شریف گفت: اعتبار مدارک دانشگاهی از بهمن 57 تا98 رشد جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد به طوری که اکنون کشورهای خارجی به دنبال جذب فارغ‌التحصیلان و نخبگان دانشگاه های ایران هستند.

کشف گونه‌ای جدید از شفق قطبی در آسمان‌های شمالی

همکاری بین فیزیکدانان و ستاره‌شناسان آماتور منجر به شناسایی نوعی از شفق قطبی شده که تا پیش‌ از این برای دانشمندان ناشناخته بوده است

ایران سال آینده ۴ ماهواره به فضا پرتاب می‌کند

ئیس سازمان فضایی با تاکید بر اینکه دانشمندان ایرانی تسلط کامل بر علم و فناوری فضایی دارند، گفت: با توجه به پیشرفت فضایی ایران سال آینده ۴ ماهواره در فصل‌های مختلف به فضا پرتاب خواهد کرد.

با کیفیت ترین تصویر از سطح خورشید ثبت شد

تلسکوپی در هاوایی با کیفیت ترین تصاویر از سطح خورشید را ثبت کرده است. این تصاویر به تحقیقات دانشمندان کمک می کند.

دانشمندان می‌گویند ویروس کرونا از یک مار به انسان منتقل شده است

با شیوع ویروس تازه کشف‌شده کرونا در چین که شبیه SARS است، برخی از دانشمندان ادعا می‌کنند که منشا حیوانی آن را یافته‌اند. تحقیق جدید آن‌ها نشان می‌دهد که این ویروس از مارها به انسان منتقل شده است.

ارتباط "قهوه و شکلات" با هوش انسان

قهوه حاوی شش ماده فعال است که فواید مختلفی را برای مغز ارائه می‌کنند و کافئین یکی از آن‌ها است.

"شهر تمام هوشمند تویوتا" ساخته می‌شود

ساخت فاز اول این طرح که شامل بیش از ۱۰ سازه خواهد بود، در سال ۲۰۲۱ آغاز می‌شود و نخستین ساکنان این شهر، کارکنان این پروژه به همراه جمعی از فروشنده‌ها، محققان و دیگر همکاران این طرح خواهند بود.

اولین قربانی پس از انتشار ویروسی ناشناخته در چین

کمیسیون بهداشت چین در بخش «ووهان» اعلام کرده است که ویروسی ناشناخته در این شهر شیوع پیدا کرده و یک مرد ۶۱ ساله اولین قربانی آن بوده‌است.

خطرناک ترین جمله دنیا من همینم که هستم

چرا فکر می کنیم در جایی که قرار داریم, بهترین جای دنیاست یا آن چه داریم, کافی ست و دیگر نیازی به تلاش بیشتر نداریم یا آن چه که می دانیم, می تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند

اضطراب درک مغز از واقعیت را به هم می ریزد

اضطراب یک شرایط پزشکی پیچیده محسوب می شود و توصیه ها برای درمان آن چند وجهی است ...

نابودی باکتری‌های مضر با سلاح باکتریایی

افزایش مقاومت باکتری‌های مرگبار در برابر آنتی بیوتیک‌ها موجب نگرانی شدید پزشکان شده، اما به تازگی روشی برای نابودی این باکتری‌ها با استفاده از ترشح سمی برخی باکتری های دیگر ابداع شده است.

به رهبری دانشمند ایرانی مطرح شد استفاده از ته سیگار برای تولید آسفالت

تیم علمی دانشگاه آر.ام.‌آی.‌تی استرالیا به رهبری دانشمند ایرانی، شیوه‌ای را برای خلاص‌شدن ایمن از دست ته‌سیگارها و استفاده از آن‌ها در تولید آسفالت ارائه داده است.

اهداف تحقیقاتی تلسکوپ فضایی جیمز وب اعلام شد+تصاویر

سازمان فضایی ناسا برخی از اهدافی که تلسکوپ فضایی جیمز وب باید در فضا رصد کند، را اعلام کرد.

خصوصیات غافلگیرکننده‌ای از ماه که شاید تاکنون نمی‌دانستید

کره ماه نزدیک‌ترین همسایه کیهانی زمین و تنها قمر آن است، اما ماه فقط یک نور بزرگ زیبا در آسمان نیست بلکه ویژگی‌های منحصر به فرد و اعجاب آوری دارد.

ساخت ضربان‌ساز بی‌سیم بدون باتری توسط دانشمندان ایرانی

دانشمندان ایرانی ضربان‌ساز بی‌سیم و بدون باتری ساخته‌اند که می‌توان آن را مستقیما در قلب بیمار کاشت.

قوه بینایی انسان تا 40 سالگی رشد می‌کند

تا به حال، محققان تصور می کردند که توسعه مرکز بصری پردازش مغز انسان در چند سال اول زندگی متوقف می‌شود اما در یک مطالعه جدید، این باور قدیمی به چالش کشیده شده و آنها دریافتند که توسعه قدرت بینایی تا میانسالی ادامه خواهد داشت.

دارپا به دنبال "دانلود" اطلاعات در مغز است!

سازمان "پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا"(DARPA)در پی راهی برای "دانلود" مهارت‌ها و مطالب توسط مغز به جای فراگیری آنهاست.

رونمایی از طرح مدیر ماجراجو توسط دکتر حسین ناصری ماجراجوی ایرانی برای اولین بار در ایران

دکتر حسین ناصری مبتکر طرح "مدیر ماجراجو" در جهان ، در اولین کنفرانس مدیریت فرآیند و رهبری سازمان که با حضور مدیران برتر صنعت ایران ، اساتید و نخبگان برگزیده علم مدیریت از دانشگاه های شریف ، امیر کبیر ، تربیت مدرس ، بهشتی و ... در سالن اصلی صدا و سی

رونمایی از طرح مدیر ماجراجو توسط دکتر حسین ناصری ماجراجوی ایرانی برای اولین بار در ایران

دکتر حسین ناصری مبتکر طرح "مدیر ماجراجو" در جهان ، در اولین کنفرانس مدیریت فرآیند و رهبری سازمان که با حضور مدیران برتر صنعت ایران ، اساتید و نخبگان برگزیده علم مدیریت از دانشگاه های شریف ، امیر کبیر ، تربیت مدرس ، بهشتی و ... در سالن اصلی صدا و سی

زندگینامه دکتر فیروز نادری، از مدیران ‌ارشد ناسا

دكتر فيروز نادری در حال حاضر يكی از مديران ارشد سازمان فضايی ناسا می باشد و نقش كليدی در تعيين راهبردها و نظارت بر كل طرح‌ها و ماموريت‌های يكی از مهمترين مراكز فضايی اين سازمان بعهده دار می باشد.

بخش ساختمانی نیروگاه های جدید توسط متخصصان ایرانی ساخته می‌شود/یکشنبه 21 شهریور

علی اکبر صالحی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شب گذشته گفت: بعد از جنگ تحمیلی نظام تصمیم گرفت که پروژه احداث نیروگاه هسته ای را با جدیت دنبال کند اما این بار باید این کار با تجربه های گرانبها صورت پذیرد.

گوش مصنوعی با قدرت شنوایی بالا/ تکنولوژی روز

دانشمندان دانشگاه پرنیستون گوشی بیو نیکی طراحی کرده اند که شنوایی آن چندین برابر شنوایی انسان می باشد شاید شنیده باشید که با استفاده از پرینترهای سه بعدی ارگان های مختلف بدن انسان ساخته شده است

10 عادت رفتاری مدیران برتر که موجب افزایش سازندگیشان می گردد.

نکات مفیدی که به بازدهی و سازندگی مدیران کمک می کند در مدل های گوناگون واز افراد مختلف ارائه می شود. با نگاهی اجمالی به warren Buffet فردی که بهترین سرمایه گزار در تاریخ تمدن بشر شناخته شده است می توانید نکات مهمی را کسب نمایید.

داستان خلق یکی از معروف‌ترین مجسمه‌های تهران/ شنبه 13 شهریور

مجسمه‌ی ابوریحان بیرونی با آن حالت زیبا و موزونش ۲۲ سال است که مهمان کسانی است که گذرشان به پارک لاله تهران می‌افتد؛ اثری از محمدعلی مددی که یکی از شاخص‌ترین کارهای حجمی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به‌شمار می‌رود.

پنجره های چوبی شفاف/تکنولوژی روز

دانشمندان به تازگی موفق شده‌اند که خواص مربوط به چوب و شیشه را در یک ماده‌ی جدید ترکیب کنند. این محصول چوبی طی فرآیندهایی شکل شفاف شیشه را به خود می گیرد ضمن این که از استحکام و مقاومت بسیار بالاتری نسبت به شیشه برخوردار است. در ادامه با آقای نبلیغات

ماجرای سفر به فضا "انوشه انصاری" کاوشگر و رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور

هفت سال پیش در چنین روزی، انوشه انصاری، سفر تاریخی خود را به سوی ایستگاه فضایی بین‌المللی آغاز کرد تا ضمن کسب عنوان نخستین زن فضاگرد جهان نخستین ایرانی باشد که در طول تاریخ هزاران ساله ایران از فراسوی جو و اعماق فضا به پهنه پاک این خاک مهربان نگریست.

۲۵ سالگی شبکه ی جهانی وب

اولین وب سایت در حدود ۲۵ سال پیش آنلاین بود. این پدیده شگفت انگیز با عنوان WWW یا شبکه ی جهانی وب شناخته می شود.

چرا تا ۸۰ سال دیگر خاورمیانه مکانی برای زندگی نیست؟ / سه شنبه 5 مرداد

80 سال دیگر شاید گرمایش جهانی زندگی در مناطقی از خاورمیانه مانند بندرعباس را غیرممکن کند، دمای هوا بارها به دمایی مانند دمای سال گذشته ماهشهر که گرمترین شهر سال 2015 شد، برسد، پیش بینی می شود بسیاری از مناطق خاورمیانه تبدیل به بیابان های غیرقابل زندگ

پروفسور لطفی زاده دانشمند ایرانی : مبتکر نظریه ی منطق فازی و رئیس دپارتمان مهندسی برق دانشگاه برکلی کالیفرنیا

پروفسور لطفی زاده در سال 1299 خورشیدی در باكو چشم به جهان گشود. پدرش يك تاجر و خبرنگار روزنامه ایرانیان و از اهالی اردبیل و مادرش "فانیا کوریمان " پزشک کودکان یهودی روس بود. لطفی تحصیلات ابتدائی خود را در همین شهر و به زبان روسی آغاز نمود. والدین لط

کشف بزرگ‌ترین اسفنج جهان در عمق ۲ کیلومتری اقیانوس / یکشنبه 9 خرداد

گروهی از محققان خود را به سواحل هاوایی رسانده و با نفوذ به اعماق اقیانوس با موجودی روبرو شده‌اند که به گفته آن‌ها بزرگ‌ترین اسفنج شناسایی شده در دنیاست.

همایش شاهنامه پس از شاهنامه در مشهد گشایش یافت / شنبه 25اردیبهشت

همایش شاهنامه پس از شاهنامه ویژه بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی عصر جمعه طی مراسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دانشگاه فردوسی مشهد گشایش یافت.

کوچکترین تراشه حسگر دنیا/ تکنولوژی روز

دانشمندان دانمارکی موفق به ساخت حسگر بسیار کوچکی شدهاند که نیروی خودرا از طریق امواج رادیویی دریافت میکند این تراشه کوچک می تواند موجب ارتقا صنعت اینترنت گردد

دکتر حسین اسلامبولچی، مدیر ایرانی بزرگترین غول مخابراتی جهان

متن گفت و گو با دکتر حسین اسلامبولچی، مدیر ایرانی بزرگترین غول مخابراتی جهان را با آقای تبلیغات دنبال کنید.

۲ داروی ژنتیکی به بازار آمدند/ ورود فناوری تراریخته به مزارع پنبه / سه‌شنبه ۱۰ فروردین

رئیس انجمن ژنتیک ایران گفت: در سال ۹۴ رویدادهای مهمی در حوزه ژنتیک رخ داد که می توان به اخذ مجوز دو داروی ژنتیکی و رونمایی از پنبه تراریخته اشاره کرد.

تصویربرداری ناسا از زبانه های خورشیدی / چهارشنبه 26 اسفند

محققان با استفاده از «رصدخانه دینامیک خورشیدی» ناسا تصویر شگفت انگیزی از سطح خورشید گرفته اند. خورشید که دمای سطح آن به یک میلیون درجه فارنهایت می رسد، زبانه هایی از پلاسما به فضا می فرستد.

چه کنیم تا نوجوانان و جوانان شادی داشته باشیم ؟ / شنبه 15 اسفند

خوشحالی، خرسندی و یا شادی یک حالت روانی است که در آن فرد احساس عشق، لذت، خوشبختی و یا شادی می کند. دانشمندان دریافته اند که شادی و خوشحالی سبب تقویت سیستم دفاعی بدن و همچنین سیستم اعصاب انسان می شود.

Loyalty Marketing


ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top