ادبیات

 

عباس براتی‌پور درگذشت


اخراج اهالی شالیکار 3 روستا برای ساخت سد فینسک/ زمین های ما را از موکت ارزان تر خریدند

عملیات ساخت سد فینسک که مدتی به تعویق افتاده بود دوباره در هفته‌های گذشته از سر گرفته شد. هنوز اصل این خبر اسباب نگرانی کشاورزان بومی منطقه و همیاران محیط زیست بود که حاشیه های ناگوارتری به آن افزوده شد. اهالی بومی منطقه می‌گویند بدون واگذاری املاک م

مراسم اقامه نماز بر پیکر محمدرضا شجریان انجام شد

مراسم تطهیر و اقامه نماز بر پیکر استاد محمدرضا شجریان، دقایقی قبل در بهشت زهرا تهران (س) انجام شد تا طبق برنامه ریزی انجام شده، پیکر این هنرمند از آنجا به فرودگاه مهرآباد و سپس جهت خاکسپاری در شهر توس، به مشهد منتقل شود.

چخوف ایران 81 ساله شد

به مناسبت فرارسیدن هشتادو یکمین زادروز استاد اکبر رادی (روز دهم مهرماه ۱۳۹۹)، هیات مدیره‌ی بنیاد اکبر رادی، متن پیامی را منتشر کرد

نوستالژی های طهران قدیم به تئاتر شهر آمد/ آغاز پیش فروش بلیت «یاماها»

«یاماها» عنوان تازه ترین اثر نمایشی تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر است که از روز دوشنبه چهاردهم مهر ماه به نویسندگی و کارگردانی کهبد تاراج اجرای خود را آغاز می کند.

تئاتر شهر سوم مهر تعطیل است/نظر «مهدی سلطانی» درباره علمدار

نمایش های به صحنه رفته در تالارهای قشقایی و سایه مجموعه تئاتر شهر روز پنجشنبه (سوم مهر ماه) اجرایی ندارند.

نکوداشت ۵ سینماگر در افتتاحیه جشنواره مقاومت/ تربیت سینماگر در باشگاه فیلم سوره

زنده‌یاد خسرو سینایی، هادی مشکوة، شهید حسین فهیمی، همایون‌رضا عطاردی و غلامرضا جنت‌خواه دوست در افتتاحیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت تجلیل می‌شوند.

یک ایرانی در بین نامزدهای جایزه «فولیو»

فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبی (راسبونز) «فولیو» ۲۰۲۰ درحالی اعلام شد که نویسندگان زن بخش اعظم آن را به خود اختصاص داده‌اند و نام یک نویسنده ایرانی نیز در بین آن‌ها به چشم می‌خورد.

فرزانه فصیحی رکورد شکست؛ کسب قهرمانی۶۰ متر استانبول با ۷.۲۵ ثانیه

فرزانه فصیحی، سریعترین بانوی دونده ایرانی در مسابقات دوومیدانی ۶۰ متر داخل سالن استانبول با رکورد ۷ ثانیه و ۲۵ صدم در جایگاه نخست ایستاد و رکورد قبلی‌اش را نیز بهبود بخشید.

لیست سیاه FATF چه تأثیری بر روابط بانکی دارد؟

ورود ایران به لیست سیاه FATF تأثیری بر روابط بانکی ایران ندارد، چرا که مطابق توصیه شماره ۱۹، FATF نهایتاً می‌تواند از کشورها درخواست افزایش نظارت درباره ایران را داشته باشد.

چندمیلیون خانوار تک نفره داریم؟

طبق آخرین آمار رسمی مرکز آمار ایران، در کشور٢۴ میلیون و 196 هزار و 35 خانوار زندگی می کنند که البته این آمار مربوط به آخرین سرشماری در سال 95 است و اکنون در ادبیات مسئولان مرتبط از عدد 25میلیون خانوار استفاده می شود. حالا یک مسئول در سازمان بهزیستی ک

آمادگی دانشگاه موسیقی ترکیه برای همکاری با هنرمندان ایرانی

رییس دانشگاه موسیقی کافکاس ترکیه در چارچوب نشست‌های پژوهشی جشنواره موسیقی نواحی ایران از نقش موسیقی بر منظومه‌های عاشقانه سخن گفت.

عرضه‌ کتاب‌های کانون پرورش فکری در نمایشگاه فرانکفورت

نزدیک به ۱۰۰ عنوان از کتاب‌های پرمخاطب و جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در هفتادویکمین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت ۲۰۱۹ عرضه می‌شود.

حضوری پر رنگ پس از غیبتی طولانی; نیسان/ چهارشنبه 15 دی

نیسان که در ایران جوهر کم رنگی از خود برجا گذاشته بود و در گذشته ماشین هایش بیشتر به نام پارس خودرو و کمتر به نام نیسان شناخته می شدند، سعی در جبران کردن حضور کم رنگش دارد.

ادبیات جهان در سال ۲۰۱۶ کدام چهره‌ها را از دست داد؟/ یکشنبه 12 دی

در میان چهره‌های ادبی که سال ۲۰۱۶ روی در خاک کشیدند شماری از مهمترین چهره‌های ادبی جهان جای داشتند.

بنیاد شعر و ادبیات داستانی برای دوره جدید آموزش داستان‌ نویسی فراخوان داد / شنبه 22 آبان

فراخوان دوره آموزش متمرکز داستان‌ نویسی "آلِ‌ جلال" که همزمان با نهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌ احمد در تهران برگزار می‌شود، از سوی بنیاد شعر و ادبیات داستانی منتشر شد.

توصیه‌هایی برای حوزه فرهنگ و هنر/شنبه 15 آبان

محسن هجری توصیه‌هایی را در زمینه مدیریت فرهنگ و هنر مطرح کرد.

آموزش زبان با کتاب مرادی کرمانی/چهارشنبه 12 آبان

کتاب «شما که غریبه نیستید» هوشنگ مرادی کرمانی به زودی با ترجمه دکتر خیریه دماک قاسم و مجید شمس‌الدین به صورت اثری دوزبانه منتشر خواهد شد.

چرا حوزه‌ی اقتباس سینمایی آثار ادبی نابسامان شده است؟/ یکشنبه 9 آبان

محمد میرکیانی گفت: متاسفانه علت اصلی نابسامانی که در حوزه اقتباس سینمایی از اثار ادبی به چشم می‌خورد، این است که برخی از فیلمسازان بسیار علاقه‌مند هستند که نام آنان در لیست فیلم‌نامه‌نویسان مولف بُرده شود.

درهای باز صربستان برای همکاری فرهنگی با ایران/ سه‌شنبه ۴ آبان

وزیر فرهنگ و رسانه صربستان با بیان این‌که درهای این وزارت‌خانه برای همکاری با ایران باز است در ارزیابی از وضعیت غرفه ایران در نمایشگاه کتاب بلگراد گفت: شیفته آثار به نمایش گذاشته‌شده هستم.

عواقب گسست سینما از ادبیات ذز ایران/ یکشنبه 2 آبان

محسن هجری با اشاره به عواقب گسست سینما از ادبیات می‌گوید: نشانه‌های موجود حاکی از آن است که روند سینمای اقتباسی در ایران از دهه ۷۰ به بعد سیری نزولی داشته است.

سفیری که با ساز سنتور، ایران را به ژاپن معرفی می‌کند/ سه‌شنبه ۲۷ مهر

به‌طور اجباری در دانشگاه با سنتور آشنا می‌شود، اما بعدها علاقه‌ای نسبت به آن پیدا می‌کند که حتی زحمت دوری از خانه و خانواده را به جان می‌خرد تا از ژاپن به ایران بیاید و رشته سرنوشتش با موسیقی ایرانی محکم‌تر گره بخورد. ارادت خاصی به شیوه تدریس موسیقی

اصل نسخه‌های «جابر عناصری» کجاست؟/19مهر 1395

یک پزوهشگر تئاتر و تعزیه تاکید کرد که نسخه‌های تعزیه‌ای که توسط مرحوم جابر عناصری جمع‌آوری شده بودند، باید ثبت و حفظ شوند.

هنرمند نباید بی‌کار بنشیند/ چهارشنبه 14 مهر

یک مردم‌شناس گفت: هنرمند صنایع دستی فقط هنرمند مشتری‌ها نیست، بلکه هنرمند مکان‌های عمومی نیز هست.

توجه به انتخاب آثار برای ارائه در نمایشگاه کتاب فرانکفورت/یکشنبه 11مهر

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم دقت نظر بیشتر برای انتخاب آثاری متناسب با هویت و فرهنگ ایرانی - اسلامی جهت عرضه در نمایشگاه امسال کتاب فرانکفورت تاکید کرد.

ناگفته‌های زندگی «شل سیلوراستاین» / دوشنبه 5 مهر


کتابخانه‌های کوچک سیاتل برای جذب توریست / چهارشنبه 31 شهریور

سیاتل به عنوان یک شهر با تکنولوژی پیشرفته شناخته شده، اما کمپین اخیر آن که در ارتباط با توریسم است، از تکنولوژی بری است. سیاتل از این طریق تاریخ ادبیات شهرش را جشن می‌گیرد و امید دارد که بتواند با کتابخانه‌های کوچک احداثی خود که در مکان‌های مختلف شهر

تاثیر عجیب و غریب برخی کتاب‌ها بر جوامع/ شنبه 27 شهریور

عباس مخبر از تاثیر عجیب و غریب برخی کتاب‌ها بر جوامع می‌گوید و مثلا خوانده شدن کتاب «هری پاتر» از سوی ۷۰ میلیون نفر را شوخی نمی‌داند.

فردی شدن ادبیات و فاصله گرفتن از جمع/شنبه 20 شهریور

جمال میرصادقی دلیل کاهش تاثیر نویسندگان بر جامعه را فردی شدن ادبیات و فاصله گرفتن آن از جمعی‌نگری می‌داند.

شبکه‌های اجتماعی شمشیر دولبه‌اند/ یکشنبه 14 شهریور

مجتبی ویسی شبکه‌های اجتماعی را «شمشیر دولبه» توصیف می‌کند و معتقد است این شبکه‌ها با تمام خدمت‌هایشان آسیب‌هایی هم دارند که مولفان باید مراقب آن‌ها باشد.

حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب چین و مسکو در شهریور ماه / یکشنبه 17 مرداد

حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب چین و مسکو در شهریور ماه در دستور کار این موسسه قرار گرفته است. نمایشگاه کتاب پکن از تاریخ ۳ تا ۷ شهریورماه و نمایشگاه کتاب مسکو از تاریخ ۱۷ تا ۲۱ شهریور برگزار می‌شود

اصغر فرهادی: پروژه‌های بزرگ آمریکایی را رد کردم زیرا می‌خواهم در ایران کار کنم / سه شنبه 11 خرداد

نشست رسانه ای عوامل فیلم سینمایی «فروشنده» به کارگردانی اصغر فرهادی با حضور این کارگردان، ترانه علیدوستی و شهاب حسینی بازیگران این اثر سینمایی برگزار شد. اجرای این مراسم را محمد اطبایی برعهده داشت.

«پرسش‌های بی‌پایان» رمانی که پس از 40 سال کشف شد/ دوشنبه 10 خرداد

رمان «پرسش‌های بی‌پایان» نوشته پرل اس باک به تازگی با ترجمه گلبرگ درویشیان توسط انتشارات بوتیمار منتشر و راهی بازار نشر شده است.

نظارت بر تماشاخانه‌ها/ تماشاخانه «بازیگاه» پروانه کسب ۵ ساله اخذ می کند/شنبه ۱ خرداد

داوود نامور مدیر «بازیگاه» بابیان اینکه تماشاخانه های خصوصی باید مورد نظارت و حمایت اداره کل هنرهای نمایشی باشند گفت که تنها چند تماشاخانه مجوز موسسه تک منظوره دارند

چاپ بیستم «عباس دست طلا» در نمایشگاه کتاب عرضه شد/دوشنبه ۲۰ اردیبهشت

کتاب «عباس دست طلا» با نسخه‌های چاپ بیستم خود در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است.

دیوان پروین اعتصامی به زبان اردو در پاكستان منتشر می‌شود / دوشنبه 13 اردیبهشت

رئیس آكادمی ادبیات اردو پاكستان از آمادگی این آكادمی برای به چاپ رساندن ترجمه اردوی دیوان اشعار پروین اعتصامی خبر داد

روایت تابلوها ازاقتصادپسابرجام/اجناس لوکس خارجی درویترین مغازه‌ها/ شنبه 21 فروردین

چهره جدید اقتصاد ایران پس از مذاکرات و رفت و آمدهای تجاری، بالاخره رونمایی شد. اقتصادی که پس از تحریم‌ها و نوسانات شدید نرخ ارز، خود را از بیشتر تبلیغات برندهای لوکس و مطرح دنیا پاکسازی کرده بود، با بیلبوردها و تابلوهای شهری رنگ و لعاب دیگری گرفته اس

برنده جایزه آسترید لیندگرن انتخاب شد/ چهارشنبه 18 فروردین

برنده جایزه آسترید لیندگرن انتخاب شد.

«هندوی شیدا» فرزند ادبیات و سینماست/ قلمم درس معنوی پس می‌دهد/ شنبه 14 فروردین

سعید تشکری همزمان با انتشار رمان تازه خود گفت: من آدم آپارتمان‌نویسی و کوچه‌گردی در ادبیات نیستم. من خدا را دارم و قلمی که می‌خواهد درس معنوی پس بدهد.

کاری که ویکتور هوگو کرد اما ناپلئون از آن ناتوان ماند/ پنجشنبه ۵ فروردین

باستانی پاریزی در سفرنامه «از پاریز تا پاریس» می‌نویسد: نه نیروی ناپلئون، و نه قدرت دوگل هیچکدام آن توانایی را نداشته‌اند که مثل ویکتور هوگو، فرهنگ فرانسه را به زوایای ممالک دنیا برسانند.

چه کنیم تا نوجوانان و جوانان شادی داشته باشیم ؟ / شنبه 15 اسفند

خوشحالی، خرسندی و یا شادی یک حالت روانی است که در آن فرد احساس عشق، لذت، خوشبختی و یا شادی می کند. دانشمندان دریافته اند که شادی و خوشحالی سبب تقویت سیستم دفاعی بدن و همچنین سیستم اعصاب انسان می شود.

مشاوره خلاقیت و نوآوری (Innovation & Creativity)


ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top