برنامه تولید محتوا رسانه های اجتماعی سی روزه

بازاریابی رسانه های اجتماعی در صورتی که بدون برنامه باشد، می تواند امری بسیار سخت و منکوب کننده در نظر گرفته شود.با آقای تبلیغات همراه باشید.

رسانه اجتماعی در راستای ایجاد ارتباط با دیگر افراد و ارائه محتوا عمل می کند تا مخاطبان را در مطالعه و کسب آگاهی یاری می کند. این روزها اغلب شرکت ها نه تنها در صدد توسعه می کوشند، بلکه محتوا نیز تولید میکنند . بعلاوه، آن را بسیار با اهمیت می شمارند و سعی در ایجاد محتواهای منحصر به فرد دارند.برنامه زیر که قابل دانلود می باشد، شما را در برنامه ریزی تولید محتوا رسانه اجتماعی یاری می کند.

  1. Memes   (شکلک ها) = استفاده از شکلک های اینترنتی بسیار تاثیرگذار می باشد، چرا که این گونه از استیکرها و یا تصاویر بسیار محبوبند و در محتواهای آنلاین مورد استفاده قرار می گیرند که در نهایت موجب کسب حمایت مخاطبان می گردد. به طور کل می توان از شکلک های اینترنتی آماده استفاده کرد و یا آن را خود تولید نمود.
  2.    Question of the Day  (سوال روز) = سوالی را مطرح نمایید که مرتبط با وبلاگ خود و یا مخاطبان است و درخواست بازخورد داشته باشید. برای مثال حتی می توانید از سوالهای ساده ای را مطرح کنید، برای مثال؛ به چه نوع پیتزایی علاقه دارید؟می توان اظهار داشت که پرسش نظر مخاطبان یکی از بهترین روشهای ایجاد ارتباط می باشد.
  3. Quick Tips ( نکته های مهم)= اشتراک گذاری و استفاده از نکته های خاص و مهم که موجب سهولت انجام کارهای مخاطبان می شوند، امری بسیار تاثیرگذار می باشد. نکات کوتاه و مختصری همانند :هیچ گاه برای ارتقا نام تجاری دیر نیست.با آقای تبلیغات همراه باشید.
  4. Tutorials (آموزش) = استفاده و ارسال متن ها و محتواهای آموزشی که بازدید کنندگان را در انجام فعالیت هایشان یاری می کند به تمام تولید کنندگان محتوا توصیه می گردد. برای مثال، اگر دستورالعمل و یا ویدیو آموزشی خاصی را در اختیار دارید، بهتر است که آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
  5. Branded Graphics (عکس های گرافیکی با نام تجاری شرکت) = ارسال تصاویر گرافیکی جالبی که خود و یا دیگر افراد تهیه کرده اند بسیار تاثیرگذار می باشد ولی این امر که نام تجاری باید ثبت شود بسیار مهم است، زیرا که موجب بیشتر شناخته شدن شرکت و یا برند می گردد.
  6. Quotes  ( نقل قول ها ) = ارسال نقل قول های متنی و یا تصویری به همراه علامت تجاری و با ذکر نام نقل قول کننده یکی از مهمترین و اثرگذارترین محتواها به حساب می آیند.با آقای تبلیغات همراه باشید.
  7. Videos  (ویدیوها) = استفاده از تصاویر گرافیکی GIF و ویدیوهای جالب و انگیزشی امری ضروری در ارسال و ایجاد محتواست. فیس بوک بستر بسیار عالی را جهت ارسال و دریافت ویدیوها فراهم ساخته که همین مسئله موجب محبوبیت آن گشته است. با تهیه ویدیو و یا ارسال ویدیوهای دریافتی که همراستا با نظر و یا حرفه شماست و همچنین ذکر نام تجاری شرکت، می توانید تعداد بازدید کنندگان را افزایش دهید.
  8. Announcements  ( اعلامیه ها) = با اعلام افتتاحیه های مهم، اخبار تجاری و ارسال خبرهای بروز در بسترهای رسانه های اجتماعی می توانید توجه مخاطبان بیشتری را جلب نمائید.
  9. Your Blog Posts ( پست های وبلاگ خود) = ارسال پست های وبلاگ خود می تواند استراتژی مهمی در بیشتر شناخته شدن وبلاگتان باشد و موجب افزایش محبوبیتمحتواهای ارسالیتان گردد.
  10.   Contests/ Games( مسابقات و بازی ها)= استفاده از تصاویر، مسابقات و یا بازی های چالش برانگیز باعث جلب مخاطبان دوستدار بازی و هیجان می شود.
  11. Curated Contents (محتواهای دیگر منابع) = ارسال محتواهای جالب دیگر منابع و همچنین ذکر لینک و نام منبع آن بسیار ضروری است و این اشتراک گذاری در مواقعی که محتوای آماده ای ندارید یاریتان می کند.با آقای تبلیغات همراه باشید.
  12. Discounts  (تخفیفات) = به هنگام برخورد با تخفیف و یا ارائه خدمات ارزانتر، آن را با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید و یا در قسمتی از وب سایت قرار دهید که کاملاً در دید باشد تا بتواند توجه بازدید کنندگان را به خود جلب کند.
  13. Info Graphics  ( اطلاعات گرافیکی ) = اطلاعات گرافیکی به عنوان محتواهای بسیار جالب شناخته شده اند که در بسترهای رسانه اجتماعی همانند پینترست یافت می شوند. این نوع از محتواها را می توان به صورت آنلاین در اینترنت یافت و یا آن ها را تولید نمود.
  14. Listicles  ( مقاله های لیستی) = ارسال مقاله هایی که شامل نکات سیستمی می باشند محبوبیت بسیاری در بین مخاطبان دارند و تولیدکنندگان محتوا می توانند خود به خلق و نوشتن این مقاله ها بپردازند و یا در بسترهایی همانند وبینار، این گونه از مقاله ها را بیابند.
  15. Non-blog Promos  ( پرموها) =  با ارسال پرموهایی در مورد وبینارها و دیگر کنفرانس ها، می توانید به تعداد بازدید کنندگان محتواهایتان بیافزاید.
  16. Homework Assignments (تکلیف خانه) = اغلب مخاطبان خواستار  انجام تکالیف سرگرم کننده در خانه می باشند، چرا که شوق و شور خاصی را به آنها می بخشد. مطرح نمودن تکالیف ساده در پست ها، بازدید کنندگان را متوجه ویژه بودن محتواهایتان می نماید.
  17. Current Events ( مناسب های روز) = در مناسب های خاص همانند تعطیلات، عیدها و یا تراژدی های ملی، به دنبال خلق محتواهای تاثیرگذار مرتبط باشید و هیچ گاه نسبت به اتفاقات و مناسبت های روز بی تفاوت نباشید.
  18. Engagements ( پشت صحنه ها) = مخاطبان علاقه زیادی نسبت به اتفاقات پشت صحنه تولید کنندگان محتواها دارند. از این رو، در مورد اتفاقات تجاری و یا جالبی که در پشت صحنه اتفاق می افتند، محتواهای را تولیدکرده و با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید.
  19. Encouragements   ( تشویقی ها) = با ارسال نظر و یا محتواهایی که به تشویق مخاطبان می پردازد، می توانید توجه بازدیدکنندگان بیشتری را جلب کنید و حس اعتماد ویژه ای را در آنها به وجود آورید.
  20. Social-only Promos ( پرموهای مخصوص مخاطبان در رسانه های اجتماعی) = با اشتراک گذاری و یا ارائه تخفیف به مخاطبانی که پیگیر بسترهای رسانه هایتان هستند، می توانید تاثیر ویژه ای بر آنها گذاشته و موفقیت های اقتصادی و تجاری بیشتری کسب نمائید.
  21. Calls to Action  ( دستورالعمل های فوری) = به هنگام انجام و ارائه محتواهای جدید ،دستور العمل ها و رهنمودهای مرتبط با آن را نیز در اختیار مخاطبان قرار دهید تا مخاطبان بتوانند راحتتر از آن استفاده نمایید.
  22. Reader Surveys ( نظرسنجی خوانندگان) = تنها دلیل وجود مخاطبان و بازدید کنندگان مسلماً علاقه آنها نسبت به محتواهای ارسالی شماست. از این رو، می توانید با تهیه و ارسال نظرسنجی ها، به ارتقا و تصحیح نحوه ارائه محتواهایتان بپردازید.
  23. Giveaways  ( ارائه هدایا) = ارائه هدایای کوچک، یکی از بهترین روش ها در ارتقا و رشد رسانه اجتماعی و محتواها می باشد. برای مثال، اهدای کادویی به عنوان جایزه، مسلما به ثابت ماندن مخاطبان قبلی و جلب بازدید کنندگان بیشتر کمک می کند.
  24. Products/ Services ( کالاها و خدمات) = چنانچه کالا و یا خدمات جدیدی را ارائه می دهید، آن را با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید. آن را در قسمتی که توجه بازدیدکنندگان را جلب می کند قرار دهید.
  25. Personality  ( اخلاق و خصوصیات شخصی) = مخاطبان علاقه ی بسیاری به شناختن اخلاق تولید کنندگان دارند. از این رو، در رابطه با خلق و خو و ایده هایتان، پست هایی را ارسال نمائید تا بتوانید روابط بهتری را با خوانندگان ایجاد نمائید.
  26.   Freebies ( اشانتیون) = با اهدای اشانتیون به بازدید کنندگان، انگیزه پیگیری های بیشتر را به آنها می دهید. اشانتیون هایی مانند کتاب الکترونیکی و یا محتوایی جالب که برای دیگر افراد رایگان نیست می تواند توجه مخاطبان را به خود جلب کند.
  27. Virtual Events ( مناسب های مجازی) = با برگزاری جلسات و مناسبت های مجازی از طریق اینترنت، با مخاطبان ایجاد ارتباط نمائید و به سوالهایشان پاسخ دهید. نکته حائز اهمیت آن است که تاریخ و ساعت این گونه مناسبت ها و جلسات را از قبل اعلام نمایید.
  28. Longer Anecdotes (حکایت طولانی) = به اشتراک گذاری داستان ها و بروز رسانی حکایت های زیبا ،خوانندگان بیشتری را جلب می کند.
  29. Inspiration ( تشویق) = با ارسال نقل و قول ها و اعلام تجربه های الهام برانگیز، مخاطبان را تشویق به انجام کارهای مورد علاقه شان نمایید.
  30.   Time-sensitive Offers(ارائه خدمات با زمان محدود)= به هنگام ارائه خدمات ویژه با زمان محدود، مخاطبان با سرعت و شوق بیشتری به مراجعه و خرید می پردازند.

جمع آوری و ترجمه: واحد دیتای سمین


 

 



Profile
Full Name
Email Or phone number
Secure Code

ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top