پیگیری سند حمایت از اوتیسم در شورای عالی رفاه/ یکشنبه 19 اردیبهشت


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پیگیری سند حمایت از اوتیسم در شورای عالی رفاه از ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به افراد دارای اوتیسم خبر داد.

 

به گزارش آقای تبلیغات به نقل از خبرگزاری مهر،علی ربیعی وزیر رفاه در همایش اوتیسم (۳+۲۰) با اشاره به اینکه موضوع اوتیسم و موارد مشابه با آن از مشغولیت های ذهنی ما است، افزود: مهمترین کار برای حمایت از افراد دارای اوتیسم زنجیره کردن دسته ای از فعالیت ها است. در فهم و شناخت مسئله اوتیسم، برنامه کاملا مشخصی بوجود دارد و ما با نوعی انزوای اجتماعی که حرکت افراد را در جامعه مختل می کند مواجه هستیم همچنین محدودیت های کلامی طیف دیگری از این اختلال است و باید همه تلاش ها در این جهت باشد که کودکان دارای اوتیسم را به جامعه برگردانیم همچنین باید جامعه را طوری طراحی کنیم که این بچه ها به راحتی در آن حرکت کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اگر بتوانیم اتصالی از خانواده تا جامعه بوجود آوریم و مراکز درمانی را به این شبکه را وصل کنیم در درون این مثلث اتفاقات خوبی برای این بچه ها رخ می دهد.

وی با تاکید بر ایجاد آگاهی در خانواده ها در زمینه اختلال اوتیسم اضافه کرد: برچسب هایی که در جامعه گاهی در مورد این افراد استفاده می شود ویرانگر است. باید محیط های ثانویه را برای این افراد آماده کنیم. در این مسیر مهد کودک ها بسیار مهم هستند در حال حاضر محیط های ثانویه تا حدودی انزواگرا عمل می کنند و ما باید آشنایی و لمس محیطی را زمینه بازگشت افراد دارای اوتیسم به جامعه قرار دهیم.

 ربیعی خاطرنشان کرد: از مهد کودک تا آموزش و پرورش و دانشگاه و حتی اشتغال باید در بازگشت این افراد به جامعه کمک کنند و از همین جا قول می دهم این پیوست ها را به عنوان یک طرح جامع پیگیری کنم.

وزیر رفاه با تاکید بر اینکه همیاری جامعه در بازگردان این افراد بسیار مهم است گفت: سازمانهای مردم نهاد در این زمینه نقش مهمی دارند.

امروز ۵۶ مرکز زیرمجموعه وزارت رفاه ۲ هزار و ۵۰ کودک دارای اوتیسم را پوشش می دهند البته پرداختی ما به این مراکز ناچیز است و تنها کمتر از ۲۵ درصد هزینه را پوشش می دهد.

وی با اشاره به اینکه در موضوع غربالگری باید بیش از گذشته تلاش کنیم، افزود: بسته های آموزشی مداخلات خانه محور در برنامه مراقبت از افراد دارای اوتیسم در منزل را امروز به رئیس سازمان بهزیستی ابلاغ کردم. شناسایی این اختلال در سالهای اول زندگی کمک بسیاری می کند و هر چه این افراد بیشتر در معرض محیط قرار گیرند سازگاری بیشتری با جامعه خواهند داشت. باید گذر این افراد از کودکی به بزرگسالی را طراحی کنیم و از مهد کودک تا دانشگاه را پوشش دهیم.

ربیعی به آموزش کودکان دارای اوتیسم در بستر مدارس استثنایی  و حتی مدارس عادی اشاره کرد و ادامه داد: سازمان فنی و حرفه ای را مکلف می کنیم که آموزش های فنی و حرفه ای را متناسب با شغل هایی که این افراد می توانند کسب کنند ارائه دهد که این آموزش ها از همین ماه آغاز می شود.

وزیر رفاه خاطرنشان کرد: باید پذیرش دانشجو از میان افراد مبتلا به اوتیسم در وزارت علوم را دنبال کنیم. همچنین سند حمایت از اوتیسم در شورای عالی رفاه باید دنبال شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری مهر



ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top