جلب اعتماد مشتری


سازمان هایی که رابطه بسیار خوبی با مشتریان خود برقرار می کنند قادر خواهند بود به راحتی کسب و کارشان را گسترش دهند . بنابر این می بایست تدبیر ساده ای را پیش بگیرید که در ارتباط با جلب اعتماد مشتریان می باشد. همراه با جلب اعتماد ، مشتریان خَود را به صورت دائمی در اختیار خواهید داشت و اما بدون ایجاد اعتماد در آنها ، هیچگونه پیشرفتی نخواهید داشت . ایجاد اعتماد مستلزم صرف زمان زیادی می باشد اما در صورتی که شما و تیم تان بر این چند موضوع مهم یعنی خدمات، هماهنگی و صداقت و همچنین استراتژی های پیشنهادی تمرکز نمایید به طور قطع با سرعت بیشتری اعتماد مشتریان را جلب خواهید کرد.

با آقای تبلیغات همراه باشید.

 

  • خدمات عالی

 

هنگامی که مشتریان به برندی اعتماد می کنند 83 درصد آن را به دیگران پیشنهاد کرده و 82 درصد به استفاده از برند مورد نظر ادامه می دهند این در حالیست که اگر خلاف آن اتفاق بیفتد و شما قادر به ارائه ی خدمات عالی نباشید یا پروژه های خود را به نحو احسن به اتمام نرسانید، مشتریان از شما ناراضی خواهند بود  . جلب اعتماد مشتریان با ارائه سرویس و خدمات عالی آغاز می گردد . اگر شما خود یک مشتری باشید، دوست دارید چگونه با شما رفتار شود ؟ حقیقت این است که خدمات می بایست به طور طبیعی عالی باشد بجای اینکه به طور استراتژیکی برنامه ریزی شده باشند . هر چقدر برنامه ریزی بیشتری صرف عالی بودن خدمات خود کنید زمان کمتری جهت ارائه ی آنها در اختیار خواهید داشت .

 

  • هماهنگی

 

هماهنگی موجب ارائه ی سرویس و خدمات عالی می گردد .انتظارات داخلی نیز به ارائه ی نتایج خارجی خوبی منتهی می شود.

از دید بیزینس ، هماهنگی می بایست در هر کاری اعمال شود.


  • کارمندان می بایست سطح سرویس دهی یکسانی را پیش بگیرند.
  • تیم فروش شما باید به طور هماهنگ و یکسانی به سوالات پاسخ دهند.
  • در سرویس دهی محصولات خود ثبات داشته و به سرعت دنبال ابتکار عمل یا تدبیر دیگر نباشید.
  • معیار های قابل ارزیابی در نظر بگیرید تا از عملکرد خود آگاه شوید و در صورتی که مناسب نبودند به تغییر برنامه ریزی خود بپردازند.
  • از دید مدیریت نیز عملکرد های هماهنگ و سازگار به کارمندان نشان می دهد که چه انتظاری از آنها دارید. برای مثال اگر شما بدون هیچ دلیلی قرار ملاقاتی را از دست بدهید ، متعجب نمی شوید اگر آنها هم همچنین کاری را انجام دهند.


  • صداقت

صداقت ، هماهنگی دیگری می باشد که می بایست به طور طبیعی در یک کسب و کار وجود داشته باشد که همچنان کسب و کارهای زیادی با معنای واقعی آن آشنا نیستند. مشتریان و متقاضی ها بسیار باهوش هستند . آنها از این موضوع آگاهند که چه زمانی با آنها صادق بوده و یا حقیقت را پنهان می کنید. اگر صداقت را خط مشی خود قرار دهید مورد تحسین آنها قرار می گیرید بنابر این هنگامی که مرتکب اشتباهی شدید بجای اینکه به انکار این موضوع بپردازید آن را بپذیرید . سعی نکنید اشتباهات خود را پوشش دهید بلکه به توضیح آن و اینکه از چه راه حلی جهت رفع آن استفاده خواهید کرد بپردازید و به مشتریان اطمینان دهید که از اشتباهات خود آگاه شده و مانع روی دادن مجدد آن می شوید. هنگامی که با صداقت به کسب و کار خود ادامه دهید کارمندان تان نیز به تحسین شما و صداقت تان می پردازند. با پیروی از این سه موضوع مهم نصف بیشتر راه موفقیت را طی خواهید کرد. برای افزایش سرعت و پیمودن نیم دیگر از راه می بایست به استراتژی های زیر دقت نمایید.


  • وعده هایی ندهید که از عهده ی شما خارج است

اگر قادر به برآوردن انتظارات مشتریان خود نباشید ، اعتماد آنها را از دست خواهید بنابراین به مشتریان خود وعده های دهید که قادر به انجام آنها باشید برای مثال اگر مطمئن هستید  که زمان بیشتری به طول می انجامد تا خدمات خوبی ارائه دهید زمان تحویل پروژه ی واقعی را اعلام نمایید تا منجر به اعتماد آنها گردد.

 

  • ثبات داشته باشید

اعتماد مشتری نسبت به شما به این موضوع بستگی دارد که به او نشان دهید رفتار با ثبات و هماهنگی خواهید داشت . هنگامی که مشتریان قادر به پیش بینی رفتار شما باشند بهتر و سریعتر به شما اعتماد خواهند کرد.

 

  • حرفه ای باشید

 مشتریان به افرادی اعتماد می کنند که در مورد آنچه انجام می دهند جدی بوده و برای به دست آوردن آنچه می خواهند تلاش می کنند. بنابر این هر روز زمان بیشتری صرف شناخت مشتریان و چالش هایی که با آنها روبرو هستند ، نمائید .

 

  • بر انجام وظایف خود به نحو احسن تمرکز نمائید

بجای نگرانی در مورد اینکه مشتریان به شما اعتماد می کنند یا نه بر روی انجام وظایف خود تمرکز نمایید تا آنها را به نحو احسن انجام دهید به این ترتیب خود به خود به شما اعتماد خواهند کرد .

 

  • گوش به زنگ بمانید

جلب اعتماد در طی یک روز اتفاق نمی افتد شما می بایست هر مرتبه که مشتریان از محصولات یا خدمات شما استفاده می کنند . گوش به زنگ و هوشیار بوده و اعتماد شان را جلب نمایید . بنابراین ایجاد اعتماد و ماندگاری آن در طول زمان رخ می دهد اگر در مورد ارزشمند بودن این کار مطمئن نیستید به یاد داشته باشید که جلب اعتماد مشتریان در گرو گوش به زنگ بودن مداوم شما می باشد.


  • به ایجاد موفقیت برد- برد بپردازید

 بهترین روابط از نوع دو طرفه آن می باشد بنا بر این با رعایت این نکته که با ارائه خدمات و محصولات مورد نیاز مشتریان خودتان نیز سود خواهید کرد به ایجاد موقعیت برد – برد بپردازید و به این ترتیب نه تنها مشتریان به شما اعتماد کرده و به آنچه نیاز داشتند می رسند ، بلکه این مسئله به نفع شما نیز خواهد بود.

 

  • رقابت

 به عنوان صاحب یک کسب و کار باید به مشتریان خود ثابت کنید که سرویس دهی و کار شما بسیار برتر از رقبای دیگر می باشد و به این ترتیب به جلب اعتماد آنها بپردازید.

 

  • دلسوز و به فکر باشید

 این مورد است که موجب درخشش یک کسب و کار میان رقبای دیگر خود می گردد. هنگامی که کسب و کار کوچکی راه اندازی می کنید از مشتریان خود، کسب و کار و علایق آنها آگاه می باشید و این موضوع کمک میکند به راحتی اعتماد ایجاد گردد. در آخر ایجاد اعتماد در هر کسب و کاری مقوله ی بسیار مهمی می باشد زیرا در صورت عدم جلب اعتماد مشتری آنها به سمت رقبای شما روانه شده و همچنین مشتریان کنونی خود را نیز از دست خواهید داد به این ترتیب از همین امروز به جلب اعتماد مشتریان خود بپردازید .


      تهیه و ترجمه واحد دیتای هلدینگ سمین

        منبع:https://www.ducttapemarketing.com

           https://www.shopify.com

 


 

 



Profile
Full Name
Email Or phone number
Secure Code

ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top