aghayetablighat

بیمار

 

تغییرات آب و هوایی می تواند موجب شیوع بیشتر بیماری اسهال شود


شوپن بیماری روانی داشت؟


آمار جهانی کرونا / شمار مبتلایان به ۴۰ میلیون نفر نزدیک شد

آمار جهانیِ ابتلا به عفونت کووید ۱۹ ناشی از کروناویروس جدید به ۳۹ میلیون و ۹۵۹ هزار و ۶۵۱ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۶۳۶ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

پیک سوم کرونا نسبت به دو پیک قبل بسیار نگران کننده‌تر است

جمعی از کارشناسان حوزه شهری با حضور در ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران به بررسی چالش‌ها و ظرفیت‌های استان تهران در حوزه مبارزه با کرونا پرداختند.

شباهت‌های "سل" و "کرونا"/۳ استان رکورددار "سل" در کشور

رئیس اداره کنترل سل و جذام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شباهت‌های بیماری سل و کرونا، گفت: در شرایطی که همه‌ افکار به سمت کووید۱۹ است، امکان غفلت از تشخیص و درمان سل وجود دارد، اما با ایجاد تمایز میان علائم این دو، می‌توان بیم

موج سوم کرونا وارد کهریزک شد/ تزریق واکسن آنفلوآنزا به تمامی مددجویان

جانشین فرماندهی بحران ستاد کرونا آسایشگاه کهریزک با اعلام اینکه موج سوم بیماری کووید ١٩ به آسایشگاه رسیده گفت: در هفته دوم مهرماه سهمیه واکسن آنفلوآنزای مددجویان کهریزک با همکاری شبکه بهداشت ری و اداره بیماریهای واگیر وزارت بهداشت توزیع و برای تمامی

علائم غیرمعمول‌ترِ کووید-۱۹

تب، سرفه و تنگی نفس از شایع ترین علائم بیماری کووید-۱۹ بوده و بیشتر شناخته شده هستند.

وضعیت بسیار بد شیوع کرونا در کشور / خطر افزایش مرگ‌ها با تداوم شرایط فعلی

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا هشدار داد که در صورت تداوم شرایط فعلی، قطعا میزان مرگ و میرهای ناشی از بیماری کرونا افزایش می‌یابد.

بستری شدن 5 هزار بیمار مبتلا به کرونا در شهر تهران/ رمدسیویر تحت پوشش بیمه قرار گرفت

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای تهران گفت: داروی رمدسیویر تحت پوشش بیمه قرار گرفته و بیمارستان‌ها موظفند این دارو را برای بیمارانی که بستری شده‌اند تهیه و تزریق کنند.

تخت‌های کرونایی بیمارستان‌ها پُر شده است/بیماران غیراورژانس منتظر بمانند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به افزایش بسیار زیاد مراجعه کنندگان کرونایی به بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه، گفت: در دور اول بیماری ۱۱ درصد مراجعه‌کنندگان کرونایی به بستری نیاز داشتند، اما در شرایط فعلی بالای ۲۲ درصد مراجعه کنندگا

نصرت الله وحدت از دنیا رفت

نصرت الله وحدت (بازیگر قدیمی) شامگاه ۱۵ مهر ماه در بیمارستان "ایرانمهر" تهران درگذشت.

اوج‌گیری بستری‌های کرونا / ۳ مشکل عمده در بیمارستان‌ها

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اوج‌گیری بستری مبتلایان کرونا در بیمارستان‌ها، گفت: اکنون به ویژه در تخت‌های مراقبت‌های ویژه و بیمارستان‌های ارجاعی، دچار مشکل قابل توجهی شده‌ایم. ضمن اینکه از ظرفیت برخی از تجهیزات مربوط به بیماران کرونایی خارج از ظ

چطور بفهمیم کودک مبتلا به دیابت است؟

فوق تخصص بیماری‌های غدد درون ریز کودکان گفت: علائم دیابت در کودکان و بزرگسالان فرقی ندارد و یکی است؛ چیزی که در دیابت بسیار مهم است لاغر شدن به همراه پُرنوشی، پُر ادراری و پرخوری است.

آینده نگران کننده فیلم دیدن در سالن سینما

اگرچه تاثیر اپیدمی بیماری کوید - 19 بر سینما سبب شده است، بستر تازه‌ای برای نمایش فیلم‌ها جای خود را باز کند اما نبود ساز و کاری که بر آینده‌نگری مبتنی باشد، می‌تواند نگرانی‌هایی را برای کلیت سینما در کشور به وجود آورد.

افراد چه مدت پیش از مثبت شدن تست کرونا ناقل هستند؟

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که افراد ممکن است حدود دو روز پیش از بروز علائم بیماری کووید-۱۹ ناقل و عامل گسترش ویروس باشند.

وضعیت بیمارستان‌ها در موج سوم کرونا / افزایش سالمندان مبتلا به این بیماری

مدیر کل مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت با بیان اینکه به دلیل کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی، تعداد افراد سالمندی که به کرونا آلوده می‌شوند، افزایش یافته، گفت: تا پایان امسال ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید به ناوگان تخت‌های بیمار

قند ساده، عارضه بیماری کووید ۱۹ را برای کودکان بیشتر می‌کند

یک متخصص تغذیه گفت: از خوراندن نوشابه‌های شیرین به خصوص گازدارها، فست فودها، تنقلات و همه موادی که عمدتاً قند ساده هستند به فرزندان خودداری شود چراکه قند ساده عارضه بیماری را برای بچه بیشتر می‌کند.

درخواست تعطیلی و اعمال محدودیت‌های یک هفته‌ای در تهران

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران، خواستار تعطیلی یک هفته‌ای برخی مشاغل تهران با هدف مهار کرونا در پایتخت شد.

توصیه‌هایی برای پیشگیری و درمان کرونا در مادران باردار؛

اطلاعات ما درباره بیماری کووید۱۹ هر روز در حال کامل‌تر شدن است، ولی شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد خطر بیماری شدید ناشی از کرونا در دوران بارداری افزایش پیدا می‌کند و زنان باردار در مقایسه با افراد غیرباردار در همان گروه سنی، ممکن است در موارد ابتلا

تعیین تکلیف وضعیت تحصیلی مدارس دارای افراد مشکوک یا مبتلا به ویروس کرونا

در راستای مدیریت بیماری‌های واگیردار در مدارس، از سوی معاونت تربیت‌بدنی و سلامت، بخشنامه تعیین تکلیف وضعیت تحصیلی کلاس‌ها یا مدارس دارای افراد مشکوک یا مبتلابه ویروس کرونا را به ادارات کل استان ابلاغ شد.

بازگشت ۱۷ ایرانی از هند پس از ۷ ماه

۱۷ نفر از هم‌وطنان که به کشور هند سفر کرده و به دلیل شیوع بیماری کرونا ، امکان بازگشت به میهن را نداشتند، پس از ۷ ماه شب گذشته از مرز فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) وارد کشور شدند.

آمار جهانی کرونا / بیش از ۳۳.۵ میلیون مبتلا تاکنون

شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان به ۳۳ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۲۵۲ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و شش هزار و ۴۵۰ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

کمبود تخت برای بستری بیماران کرونایی در «استان تهران»/افزایش بیماران بدحال

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه با پیک بیماران نیاز به بستری روبرو هستیم، گفت: میزان یا درصد بیمارانی که بدحال هستند و باید در بخش ویژه بستری شوند بیشتر شده و بیماران بدحال‌تر شده‌اند و در برخی بیمارستان‌ها به حدود 35 درصد

مرگ‌های ناشی از بیماری‌های قلبی بالاتر از فوتی‌های کروناست

معاون دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت بیماریهای قلبی را شایع ترین علت مرگ و میر در دنیا خواند و گفت: حتی در شرایطی که بیماری کرونا کشتار می کند، اما باز هم مرگ بر اثر بیماریهای قلبی در صدر است

اوج کرونا در کشور/ احتمال تشدید کووید با شیوع آنفلوآنزا

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در حال حاضر کووید-۱۹ در کشور به اوج خود در موج سوم رسیده و تقریبا همه جای کشور قرمز است، گفت: در کنترل بیماری رفتار اجتماعی مردم به میزان زیادی موثر است. زیرا نه واکسن داریم و نه دارو و درمان اختص

ریه بیماران مبتلا به کرونا پس از بهبودی از بین می‌رود؟

رئیس بیمارستان رسول اکرم (ص) گفت: اگر التهاب ریه به دلیل کرونا باشد، این عارضه بعد از بهبود بیماری در اغلب بیماران از بین رفته و کارکرد ریه نیز به شرایط سابق برمی‌گردد.

نخستین جراحی همزمان توسط یک ربات و ۱۴ جراح

اولین جراحی همزمان ۱۴ جراح انسان و یک ربات روی یک بیمار سرطانی که در بیمارستان دانشگاه "نورویچ" انجام پذیرفت، زمان جراحی و بهبودی را تقریباً یک سوم کاهش داد.

شروع پیک کرونا در ۱۵ استان کشور

براساس آخرین بررسی‌های صورت گرفته درباره بیماری کووید ۱۹ در کشور تا روز ۱۴ اردیبهشت که از سوی کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت منتشر شد، هرچند روند کشوری کرونا در چند روز اخیر نزولی بوده، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که روند صعودی یا شروع پیک در ۱۵ استا

حسینی: با دورکاری و درخواست مرخصی کارمندان موافقت شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت توجیه کارفرمایان بخش خصوصی و دولتی برای دورکاری و موافقت با درخواست مرخصی کارمندان جهت پیشگیری از گسترش ویروس کرونا، گفت: تا زمانی که وضعیت گسترش این بیماری فزاینده باشد، استمرار تعطیلی مدارس

بیمارستان هزار تختخوابی چین ۱۰ روزه ساخته شد

بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی هوشنشان ووهان در غرب مرکز استان هبئی فقط ۱۰ روز پس از آغاز ساخت آن در روز دوشنبه افتتاح می شود.

بیمارستان شهدای یافت‌آباد تهران، بیمارستان معین برای تشخیص کرونا

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از موجود بودن کیت‌های تشخیصی ویروس کرونا در کشور خبر داد و گفت: تعداد بیشتری کیت تشخیصی در روزهای آتی برای ذخیره استراتژیک وارد کشور می‌شود.

استاد آواز ایران در بیمارستان بستری شد

محمد رضا شجریان در بیمارستان بستری شد

20 توصیه طلایی به مردان

سالها با عادات گوارشی و ادراری خود کنار آمده‌ایم. هر گاه این عادات مختل شود باید دریابیم بهترین راه مراجعه به پزشک و درمان پیشرس است. قبل از آنکه بیمار شوید با پیشگیری برای خود، سپر دفاع مستحکمی ایجاد کنید تا گرفتار بیماری خطرناک نشوید.

مصرف مکمل‌های «اومگا سه» برای قلب مفید است

محققان دریافتند مصرف مکمل‌های اومگا سه خطر بروز حملات قلبی و مرگ ناشی از بیماری‌های عروق کرونر را ۸ درصد کاهش می‌دهد

افزایش 2 برابری کبد چرب در کشور

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج) به رشد کبد چرب در کشور اشاره کرد و گفت: طی ۲۰ سال اخیر کبد چرب در کشور حداقل ۲ برابر شده که این موضوع نگران‌کننده است.

دلیل اصلی خستگی خانمها چیست؟

دلیل خستگی بیش از حد و مداوم زنانی که فعالیت کم بدنی و استراحت کافی دارند ، می تواند از علائم یک بیماری بسیار جدی پزشکی باشد که نگران کننده نیست و قابل درمان است.

وجود ۲۵۰۰۰ نفر در لیست انتظار پیوند

سیزدهمین عملیات هوایی انتقال قلب در کشور انجام شد که در این عملیات قلب مردی ۳۴ ساله که بر اثر تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، به مردی ۵۰ ساله و نیازمند پیوند قلب، در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران پیوند شد.

روز پرستار سالروز ولادت حضرت زینب علیهاالسلام

پرستار با دستان نوازشگر و قلب مهربان خود، درد بیمار را تسکین می‌بخشد و به او نوید حیاتی دوباره می‌دهد

تحریم دارو از سوی آمریکا در سال جدید میلادی

مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت به تحریم‌های دارویی امریکا و رنج بیماران MPS از عدم تامین داروهایشان واکنش نشان داد

سالانه ۹۷ هزار ایرانی به علت عوارض فشار خون فوت میکنند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سالانه ۹۷ هزار نفر در کشور به علت عوارض فشار خون فوت می‌کنند و بیماری‌های ناشی از فشار خون هر سال ۴۵ هزار میلیارد تومان بار اقتصادی دارد.

آغاز طراحی حسگر زیستی الکتروشیمیایی ویژه آلزایمر در ایران

محققان ایرانی در یک تلاش علمی، مطالعات پژوهشی برای طراحی و ساخت حسگر زیستی الکتروشیمیایی ویژه تشخیص بیماری آلزایمر را با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی آغاز کردند.

چهار بیماری غیرواگیر؛ علت ۷۵ درصد مرگ‌های کشور

مدیرکل بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد مرگ و میرهای کشور به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است، گفت: ۷۵ درصد از مرگ و میرهای کشور به دلیل چهار بیماری غیرواگیر قلبی و عروقی، دیابت، سرطان‌ها و بیماری‌های تنفسی است.

گوگل بیماری افراد را اشتباه تشخیص می دهد

تحقیقی میان ۲ هزار آمریکایی نشان داد ۴۳ درصد افراد با جستجوی علائم خود در گوگل، بیماری خود را اشتباه تشخیص می دهند. همچنین از هر ۵ شرکت کننده، ۲ نفر بیماری خود را خطرناک تر تشخیص می دهند.

حواس افسردگی را پَرت کنید

داشتن برنامه ورزشی منظم می‌تواند از برگشت علائم افسردگی و اضطراب در بیماران جلوگیری و همچنین باعث حواس‌پرتی فرد افسرده می‌شود و شخص زمانی را به‌ دور از افکار منفی می‌گذراند.

تقدیر از 10 طرح داخلی و خارجی در هجدهمین جشنواره بین‌المللی «رویان»

همزمان با برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان از پنج محقق خارجی و پنج محقق داخلی تجلیل به عمل می‌آید.

99 درصد از میکروب‌های بدن انسان هنوز ناشناخته‌اند!

محققان دانشگاه "استنفورد" طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند که 99 درصد از میکروب‌های موجود در بدن انسان هنوز هم ناشناخته هستند.

فناوری نانو و دستاوردهای آن در جهان؛ بهبود زخم در کسری از ثانیه

محققان دانشگاه "اوهایو" آمریکا با استفاده از فناوری نانو موفق به ابداع دستگاهی شدند که می‌تواند در عرض کمتر از یک ثانیه بافت‌های آسیب دیده را ترمیم کند.

محققان بیمارستان کودکان بوستون ابداع کردند روشی جدید برای رهایی از دردهای پس از عمل جراحی

محققان در بیمارستان کودکان در بوستون، یک سیستم تسکین درد را توسعه دادند که از امواج فراصوت و لیپوزوم‌ها(کیسه‌های میکروسکوپی که توسط محققان ساخته می‌شود) بهره می‌گیرد.

استفاده از نانوذرات لیپیدی برای درمان سرطان مغز در موش‌ها

پژوهشگران با استفاده از نانوذرات لیپیدی موفق به رهاسازی دارو در تومور مغز موش‌های آزمایشگاهی شدند که با این راهبرد می‌توان سلول‌های سرطان مغز را با کمترین اثرجانبی از بین برد.

عسل؛ تیغی دولبه در درمان زخم های دیابتی

استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد و فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی، استفاده از عسل برای درمان زخم به ویژه زخم های دیابتی را تیغی دولبه عنوان کرد که می تواند به بهبود زخم یا ایجاد آلودگی های میکروبی و گسترش و شدت زخم منتهی شود.

مثبت فکر کنید تا دچار مرگ زودرس نشوید

محققان دانشگاه استنفورد آمریکا، پس از 21 سال بررسی به این نتیجه رسیدند که تفکرات مثبت، مرگ زودرس را تا 71 درصد کاهش می‌دهد.

کشف روشی جدید برای درمان ویروس ایدز

سیستم ایمنی گاوها مجموعه‌ای از آنتی‌بادی را تولید می‌کند که توانایی نابودی بیش از 95 درصد انواع ویروس ایدز را دارد.

تولید 50 نوع محصول از ذغال/جذب سرمایه‌گذار برای محصولات دانش‎بنیان

پژوهشگران پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی البرز با تولید 50 نوع محصول از ذغال توانستند بازار مناسبی برای فروش محصولات خود در کشور ایجاد کنند.

چگونه تغییرات اقلیمی بر کیفیت آب تاثیر می‌گذارد؟

محققان طی انجام یک پژوهش جدید به بررسی نقش تغییرات اقلیمی بر روی کیفیت آب و همچنین زندگی موجودات زنده پرداختند.

سمینار سلول‌های بنیادی در تبریز برگزار می‌شود

سمینار «سلول‌های بنیادی؛ کاربردها، پتانسیل‌ها و چشم‌انداز» 12 مرداد ماه جاری به همت دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی در تبریز برگزار می‌شود.

ساخت جلیقه هوشمند با قابلیت ارسال علائم حیاتی بیمار به پزشک

محققان کشور جلیقه هوشمندی را عرضه کردند که قادر به ارسال نوار قلب و علایم حیاتی بیمار به پزشک است.

ساخت ضربان‌ساز بی‌سیم بدون باتری توسط دانشمندان ایرانی

دانشمندان ایرانی ضربان‌ساز بی‌سیم و بدون باتری ساخته‌اند که می‌توان آن را مستقیما در قلب بیمار کاشت.

هوندا و تجریه دنیای مجازی برای کودکان بیمار/شنبه ۱۸ دی

هوندا تجربه یک واقعیت مجازی را برای کودکان بیمار در بیمارستان کودکان اورنج کانتری (CHOC) خلق کرد که به آنها اجازه می دهد که طعم تعطیلات جادویی را در تخت بیمارستان بچشند.

واکر جذاب و متفاوت برای افزایش روحیه بیماران/ تکنولوژی روز

این ایده از دوچرخه های ورزشی و اسباب اثاثیه به روز گرفته شده است که اکنون در قالب یک واکر جذاب و شیک به نمایش درآمده است.

چگونه کودکان مبتلا به اوتیسم را به ورزش تشویق کنیم / دوشنبه 24 آبان

مطالعات انجام شده در دانشگاه "آگوستای جورجیا" نشان داده است که بهترین روش برای افزایش فعالیت فیزیک ورزشی بیماران مبتلا به اوتیسم، افزایش میزان توزیع و راحتی ورزش می باشد.

فروش و اجاره تجهیزات پزشکی بیمار در منزل azteb


ورزش سوخت و ساز بدن زنان یائسه را تنظیم می‌کند/دوشنبه 10 آبان

انجام ورزش برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و دیابت نوع دو در زنان یائسه بسیار مهم است.

۷۰ درصد مددکاران اجتماعی بیمارستان ها تحصیلات مرتبط ندارند/دوشنبه ۳ آبان

ر تاریخچه مددکاری اجتماعی در ایران می بینیم اولین فیلدی که مددکاران اجتماعی در آن به ایفای نقش پرداختند بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی بود که توانستند نقش مهمی را در حمایت روانی اجتماعی از بیماران در سطح فرد و اقدامات اجتماعی مهم در حوزه بهداش

کودکانی جنگجو در بیمارستان اطفال

یک بیمارستان اطفال تبلیغ بسیار فوق العاده و هیجان انگیزی ساخته است که در آن کودکان بیمار به جنگجویانی قدرتمند تبدیل میشوند/ مشاوره مدیریت حرفه ای با گروه بین المللی سمین Samin.co

۷۰۰هزار بیمار آلزایمری در کشور/"سند سلامت سالمندان" در انتظار تایید/چهارشنبه 14 مهر

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت گفت: "سند ملی سلامت سالمندان" که نقش دستگاه‌های مختلف کشور را در این حوزه مشخص می‌کند، منتظر تایید سازمان مدیریت و برنامه ریزی است.

چرا دفترچه بیمه بیماران پرمصرف به سختی تمدید می‌شود؟/چهارشنبه 7 مهر

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی درباره علت ایجاد محدودیت در خصوص تمدید اعتبار دفترچه‌های بیمه درمان برای بیماران پرمصرف توضیح داد و گفت: از سال‌ها قبل یک قانون کلی برای ایجاد محدودیت در خصوص کسانی که مراجعات زیاد درمانی دارند وجود داشته است.

منصوریان: از بی‌معرفتی‌های فضای مجازی ناراحتم/ سه شنبه 6 مهر

علیرضا منصوریان سرمربی استقلال همراه با سید مهدی رحمتی، کاپیتان آبی‌پوشان به ملاقات منصور پورحیدری در بیمارستان ایرانمهر رفتند

لامپ‌های کم مصرف بیماری‌زا هستند؟/ چهارشنبه 24 شهریور

کارشناس مسئول بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت به ابهاماتی درباره بیماری‌زا و از جمله سرطان‌زا بودن لامپ‌های کم مصرف پاسخ داد.

اخذ ویزیت مجدد پزشکان برای دیدن آزمایش بیماران، قانونی است؟/سه شنبه 23 شهریور

معاون درمان وزیر بهداشت ضمن تشریح قانون دریافت ویزیت مجدد پزشکان از بیمارانی که برای نشان دادن نتایج آزمایش‌هایشان مجددا به پزشک مراجعه می‌کنند، در عین حال بر ممنوع بودن نوشتن نسخه‌های خاص برای داروخانه‌های خاص تاکید کرد.

هدست پزشکی/ تکنولوژی روز

این تکنولوژی نه تنها به سرگرمی کمک می کند بلکه جنبه پزشکی نیز دارد. و به این صورت که به دکتر اجازه می دهد طی یک گفتگوی ویدیویی بیماری شما را تشخیص دهد

Hona وسیله رباتیکی که راه رفتن را برای بیماران و افراد مسن آسان کرده/تکنولوژِی روز

Hona وسیله رباتیکی است برای افراد مسن و بیمارانی که مشکلات عصبی دارند بسیا رمناسب می باشد. زیرا به طور خود کار به راه رفتن آنها کمک کرده و هنگام قدم برداشتن نیروی مضاعفی به پاهایشان می بخشد.

عباس کیارستمی کارگردان مطرح سینمای ایران درگذشت / سه شنبه 15 تیر

عباس کیارستمی کارگردان مطرح سینمای ایران عصر ۱۴ تیر ماه در کشور فرانسه چشم از جهان فروبست. وی که به تازگی ایران را مقصد فرانسه ترک کرده بود تا مراحل درمان را در آن کشور طی کند بر اثر شدت گرفتن بیماری اش در همان کشور چشم از جهان فروبست.

Brave Cut؛ کمپینی که برای "اهدای مو" غوغا کرد / شنبه 12 تیر

افسردگی در میان زنانی که موهای خود را در دوره‌ی درمان بیماری سرطان از دست می‌دهند، بسیار شایع است. یکی از درمان شدگان می‌گوید: ناگهان شما دیگر خودتان نیستید. حالا شما را با یک برچسب می‌بینند: سرطان.

سالانه 90 هزار نفر در ایران به سرطان مبتلا می شوند/ یکشنبه 23 خرداد

علی مطلق روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: تعداد افراد مبتلا به بیماری سرطان در کشور و دنیا به علت افزایش سن امید به زندگی و سالمند شدن جمعیت رو به افزایش است.

ارزش زندگی به کسانی است که در کنارمان داریم.

یک ویدیو زیبا در مورد بیماران پارکینسونی بیماری که محمد علی کلی به آن دچار شد. مشاوره خلاقیت و نو آوری با ما در سایت اقای تبلیغات http://aghayetablighat.com/

وزارت بهداشت در تلاش برای افزودن برخی بیماری های دیگر در گروه بیماری های خاص است / شنبه 25 اردیبهشت

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این وزارتخانه در تلاش است تا گروه های دیگری از بیماری ها را به جمع بیماران خاصی که شامل هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی ها می شود، وارد کند

44 هزار تخت به ظرفیت بیمارستان های کشور افزوده می شود. / چهارشنبه 19 اسفند

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با تکمیل عملیات ساخت بیمارستان های در دست احداث، 44 هزار تخت به ظرفیت بیمارستان های کشور اضافه می شود.به گزارش آقای تبلیغات ...



مسئولیت تمامی آگهی ها به عهده آگهی دهنده است 

Top