6 دلیل شگفت انگیزی که سبب عملکرد بهتر مدیران جوان میشود

حتما این جملات را زیاد شنیده اید که " او تجربه زیادی در مدیریت ندارد"،" آیا فکر می کنید از پس این کار بر می آید؟" اخیرا دوست جوانی درباره تجربه اش برایم گفت که بعد از فارغ التحصیلی جایی استخدام شد. اکثر افرادی که تحت مدیریت وی بودند بیش از 10 سال سابقه کاری داشتند و به همین دلیل بعضی از آنها اظهار ناامیدی کردند که تحت مدیریت شخص بی تجربه ای کار می کنند. 

6 دلیل شگفت انگیزی که سبب عملکرد بهتر مدیران جوان میشود را با آقای تبلیغات دنبال کنید.

براساس تحقیقی اطلاعات 65000 مدیر مورد بررسی قرار گرفت و مدیران جوان تر با گروهی از مدیران با تجربه تر مقایسه شدند این دو گروه مجزا شده و مشخصات متمایز کننده هر کدام بازبینی شد. طی مقایسه این دو گروه این نتیجه حاصل شده که مدیران جوان تر برای دستیابی به موفقیت پتانسیل بیشتری دارند. و 44% از آنها رتبه بالایی به دست آورده اند در حالی که تنها 20% از گروه مدیران مسن تر ( با سن بالاتر ) رتبه خوبی کسب کردند با اینکه این گروه ترکیبی از مدیران استثنایی و خوبی بود که انتظار درصد بالایی داشتند. هنگام بررسی اطلاعات دو گروه مدیران، یافتن این نکته جالب و عالی است که نشان می دهد مدیران جوان با استعدادی در شرکت ها وجود دارند که توانایی ایفای نقش اصلی را دارند.با آقای تبلیغات همراه باشید.

علی رغم اینکه مدیران جوانتر برای بدست آوردن ارزش واقعی خود می جنگند. بر اساس اطلاعات به مدیران جوان به طور کامل اعتماد نمی شود و اغلب احساس می کنند که آنها نمی توانند مدیریت سازمان را بر عهده بگیرند. مردم نیز شکایت می کنند که مدیران جوان فاقد دید استراتژیک بوده و اطلاعاتی در مورد صنایع آنها ندارند. این موضوع درست است که بعضی چیزها طی زمان کسب می شود، اما قبل از اینکه به خاطر بی تجربگی آنها را از مدیریت منع کنید، باید ببینید چه چیزی برای ارائه دارند. بعضی از یافته های این تحقیقات به شرح ذیل است:

6 دلیل شگفت انگیزی که سبب عملکرد بهتر مدیران جوان میشود

  1. پذیرفتن تغییر : مدیران جوان تغییرات را پذیرفتند. آنها در بازاریابی ایده های جدیدشان بسیار خوب عمل کردند و اشتیاق لازم برای ایجاد تغییرات سخت را داشتند. کمبود تجربه آنها باعث شدکه نسبت به پیشنهادات تغییر بسیار خوش بین تر باشند.  آنها اطلاع نداشتند که ممکن است ایجاد تغییر سخت باشد و اشتیاق زیادی به این موضوع نشان می دادند می خواستند قهرمان پروژه های تغییرات باشند. با آقای تبلیغات همراه باشید.
  2. رفتار تاثیرگذار: مدیران جوانتر می دانستند که چگونه دیگران را برای رسیدن به اهداف پر انرژی و هیجان زده کنند آنها قادر به تاثیر گذاری بر دیگران بودند که تلاش کنند یا میزان آن را افزایش دهند. همکاران مسن تر اغلب تمایل داشتند تحت فشار باشند.
  3. پذیرفتن بازخوردها : مدیران جوان کاملاً پذیرای بازخوردها بودند. آنها با توجه به عملکرد خود خواستار بازخورد و راهی برای تاثیرگذاری آن هستند. در حالی که مدیران مسن تر خیلی کمتر خواهان بازخورد همکاران و پاسخگویی به آنها هستند.
  4. پیشرفت مداوم : مدیران جوانتر خیلی مشتاق بودند که وضعیت را به چالش بکشند آنها به طور مدوام در حال جستجوی راهی هستند که موثرتر و با کیفیت بهتر کار کنند.
  5. تمرکز بر نتیجه : مدیران جوان هر کاری می کنند تا به اهداف برسند. آنها نهایت تلاش و توانایی خود را برای رسیدن به اهدافشان به کار می گیرند.
  6. اهداف عالی : مدیران جوانتر تمایل بیشتری به اهداف بزرگ دارند و می خواهند اهدافی قرار دهند که تیم خود را تحت تاثیر قرار داده و تلاش کنند تا وظایف خود را انجام دهند تا به هدف برسند. در حالی که مدیران مسن تر هدفی قرار می دهند که ریسک کمتری داشته و نیاز به تلاش زیادی ندارد.

هر سازمان نیاز به مدیر جوانی دارد تا جای خالی گذشته را پر کرده و فرصت بزرگی برای عملکرد و تولید بهتر ایجاد کند. هنگامی که رهبران جوان تر چالش هایی ایجاد می کنند که نیازمند تلاش متمرکز و تقویت مدیریت است،ارزش های بزرگی را به شرکت می افزایند.با آقای تبلیغات همراه باشید.


جمع آوری و ترجمه :واحد دیتای سمین


 



Profile
Full Name
Email Or phone number
Secure Code

ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top