استراتژی های بازاریابی که موجب رکود شرکت ها می گردند.

استراتژی های بازاریابی که موجب رکود شرکت ها می گردند

 استراتژی های بازاریابی پایه هر تجارت می باشند، چرا که آگاهی را در خصوص کالاها و خدمات ارائه شده افزایش می دهند. یک استراتژی بازاریابی کارآمد با برنامه ریزی بلند مدت بازاریابی و اهداف تجاری تحقق می یابد. ولی متاسفانه برخی از بازاریابان با بهره گیری نادرست از استراتژی های غیر کارآمد تاثیر سویی به وضعیت تجاری خود گذاشته و موجب رکود شرکت می گردند.با آقای تبلیغات همراه باشید.

استراتژی های ذیل نادرست می باشند و بازاریابان می بایست که از بکارگیری آنها جلوگیری کنند.


-       عدم تخصص در بازاریابی

برنامه بازاریابی تجارتی می بایست که به گونه ای طراحی شده باشد که کامل کننده اهداف سازمان باشد، ولی برخی از تجار به علت بیش از حد جاه طلب بودنشان و شرکت بی رویه شان در کمپین های بازاریابی در فعالیت هایی شرکت می کنند که کاملاً غیر مرتبط با تجارتشان می باشند و این امر منجر به کاهش بودجه ای که می توانستند در شرایط بهتری استفاده کنند می شود.


-       عدم انتخاب مسیر بازاریابی مناسب

اگر برنامه بازاریابی در مخاطب قرار دادن مشتریان شکست بخورد، بیهوده شمرده خواهد شد. اکثر متخصصان بازاریابی سعی در انجام فعالیت های بازاریابی دارند، در حالی که می بایست توجهشان را به شناسایی علایق مشتریان معطوف نمایند. زیرا که این گونه از استراتژی ها به شکلی طراحی گشته اند که تاثیر جزیی بر مشتریان و نحوه خرید آنها دارند، از این رو استراتژی ناکارآمد شناخته شده اند.


-       عدم توجه به بازاریابی اینترنتی

طبق مطالعات انجام شده، 44 درصد از شرکتهای کوچک دارای وب سایت نمی باشند و این آمار نشانگر آن است که تجار بسیاری از بازاریابی اینترنتی بهره مند نمی شوند. می توان اظهار داشت که اگر این شرکت ها وب سایتی هم داشتند، توانایی ارتقای حرفه شان از طریق اینترنت را نداشتند و دلایل ذیل کاملاً گویای حقیقت مذکور می باشد.


1-    بروز رسانی وب سایت هایشان به موقع صورت نمی گیرد.

اکثر تجار به موقع وب سایتهایشان را بروز رسانی نمی کنند. مشتریانی که جویای اطلاعات می باشند، حتی پس از گذر سالها هم، نمی توانند در سایت اینگونه از تجار، اطلاعات مفیدی را بدست آورند. از این رو،این تجار مشتریان خود را از دست می دهند و توانایی ارائه خدمات را از دست خواهند داد.


2-    عدم توجه به SEO

برخی از تجار تنها، داشتن یک وب سایت برایشان کافی است و به بازاریابی اینترنتی شان کمک می کنند. به علاوه، اینگونه از افراد تکنیک های مرتبط با SEO و PPC را مهم نمی شمارند، در حالی که امری ضروری در افزایش ترافیک سایت شناخته می شوند.


3-    باور غلط پر هزینه بودن بازاریابی اینترنتی

با اینکه بازاریابی اینترنتی کاملاً در مقایسه با روش های بازاریابی سنتی کم هزینه می باشد، ولی اکثر تجار بر این باورند که این روش هزینه ای اضافی بوده و فراتر از دسترسی می باشد. در حالی که اگر از بازاریابی اینترنتی به درستی استفاده شود، بسترهای خوبی را برای فروش آنلاین فراهم خواهد آورد.


-       عدم ارائه خدمات مشتریان مناسب

تجار می توانند با بهره مندی از خدمات مشتریان در عرصه بازاریابی از سود خوبی برخوردار شوند، چرا که از این طریق می توان خاطره خوشی را برای مشتریان رقم زد و موجب علاقه مندی آنها به سازمان و شرکت خود شد. به علاوه، این روش منجر به برسر زبان افتادن و شناخته شدن برندتان گردد. پس می توان اظهار داشت که پاسخگویی مودبانه، حرفه ای و صادقانه بازاریابان، می توانند موجب رونق تجارت گردند، ولی متاسفانه برخی از تجار به این مسئله توجهی نداشته و نسبت به آن بی تفاوت می باشند که همین امر منجر به پیدایش رکود اقتصادی و تجاری شرکت آنها می شود.

در نهایت، استراتژی بازاریابی کارآمد موجب نزدیکتر شدن شرکت ها و مشتریان به یکدیگر می شوند، زیرا از این طریق مشتریان می توانند راحت تر به اطلاعات کالا و یا خدماتی که ارائه می شود دست پیدا کنند. به علاوه، ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که بازاریابان نباید که بیش از حد به بازاریابی های غیر ضروری بپردازند و بدانند که کیفیت در گرو کمیت نیست. برخی از تجار معتقدند که "هر چه بیشتر بهتر" ولی این  باور غلطی است، چرا که برخی اوقات منجر به هدر رفتن زمان و هزینه می گردد.

منبع:https://www.entrepreneur.com

تهیه و ترجمه واحد دیتای سمین





ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top