شش اشتباه مالی رایج



تجارت همانند سبدی می ماند که با حجم زیادی از آب پر شده است، ولی زمانی که حفره هایی بر روی این سبد باشند، دیگرفرقی نمی کند که تا چه حد دستاوردهایتان با ارزش باشند و سرمایه زیادی کسب کرده اید، چرا که هر چه باشند هدر می روند.با آقای تبلیغات همراه باشید.

اکثر شرکت های نوپا دچار اشتباهات کوچکی می گردند که منجر به متضرر شدن شان می شود. موارد ذیل بیانگراشتباهاتی است که تجار در زمینه مدیریت امور مالی انجام می دهند.



1- پرداخت بیش از حد مالیات



هر تاجری موظف به پرداخت میزان مشخصی از مالیات می باشد ولی برخی از آنها بیش از حد به پرداخت مالیات می پردازند، چرا که درک صحیحی از سیستم های پیچیده کدهای مالیاتی ندارند و قادر به مدیریت صحیح هزینه هایشان نمی باشند.

راه حل : تمام رسیدها را نگاه داشته و زمانی را برای حسابداران قائل شوید و از آنها بخواهید که مسائل مالیاتی را به شما توضیح دهد.


2- تقلید از تجار معروف



اکثر تجار توسط رقیبانشان و پرداخت هزینه های گزاف آنها غافلگیر می شوند، ولی دستاورد نهایی خیلی با ارزش تر از کسب بالاترین درآمد است.

راه حل: همیشه به کسب سود توجه کنید قبل از آنکه به استخدام و پرداخت اضافی بپردازید. مسلماً شرکت هایی که درآمد بیشتری دارند از شرکت هایی که هزینه های گزافی را صرف می کنند قدرتمندتر می باشند.


3- پرداخت هزینه های گزاف به هنگام تاسیس شرکت



به هنگام تاسیس شرکت، برخی از تجار تنها به دلیل شور و شوقی که دارند به پرداخت هزینه های گزافی مثل خرید میزهای دست ساز و یا ماشین مخصوص شرکت می پردازند و قبل از آن که متوجه شوند به مرحله سقوط می رسند و سرمایه خود را از دست می دهند.

راه حل: مبلغ پرداختی تمام وسایل را به دقت بررسی کنید چراکه هر هزینه ای که صرف می کنید ارزشمند است و می تواند موجب ارتقا روند امور تجاری شرکت تان گردد.


4- گوناگونی بیش از حد



پس از کسب اولین موفقیت، تجار سریعا به برنامه های آتی شان می افزایند و از تجارتهای مختلف سرمایه گذاری و به برنامه های خود تنوع می دهند.

راه حل: پیش از اعمال تغییرات و دگرگون سازی مدل های تجاری، از خود این سوال را بپرسید که به چه دلیل قصد انجام آن تغییرات را دارید؟


5- گیج گشتن از امور تجاری بسیار



اگر فکر می کنید که هر چه سرتان شلوغ تر باشد و کارهای بیشتری برای انجام دادن داشته باشید، موفق تر هستید، اشتباه می کنید. سرمایه و پول زمانی به دست می آیند و ذخیره می گردند که فعالیت ها به صورت صحیح انجام شده باشند.

راه حل: جلسه ای را با کارمندانتان تشکیل دهید و استراتژی شرکت را به آنها توضیح دهید. به علاوه، به بررسی و تشخیص روش هایی که موجب کسب سود و موفقیت بیشتر می شوند بپردازید.


6- عدم برخورداری از سیستم ذخیره سرمایه



این حقیقت که گردش وجوه در انجام امور تجاری امری غیر قابل جلوگیری است، کاملاً بدیهی می باشد؛ چرا که سرمایه کسب و دوباره خرج می گردد.

راه حل: در کنترل و برقراری تعادل گردش وجوه جدی باشید. زمان خود را صرف ایجاد تعادل نمایید و همیشه مقدار مشخصی از سرمایه را ذخیره کنید.

توجه به جزئیات ناچیز و بررسی دقیق تمام هزینه هایی که صرف می شوند، امری ضروری در انجام امورتجاری می باشند چرا که موجب کسب سود برای شرکت می گردند.

در نهایت، با جلوگیری از وقوع چنین اشتباهاتی می توان بهتر از حرفه و تجارت خود نگهداری کرد و دستاوردهای بیشتری را کسب نمود.


جمع آوری و ترجمه واحد دیتای هلدینگ بین المللی سمین




ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top