20 ویژگی مشترک کارآفرینان موفق


کارآفرینان موفق دارای ویژگی های مشترکی هستند که مطالعه این گونه صفات و سعی در بکارگیری شان تجار را به سمت موفقیت تجاری سوق خواهد داد. لازم به ذکر است که کسب این گونه ویژگی ها با برنامه ریزی، هدف گذاری و کوشش بسیار انجام می گیرد.

جهت کسب موفقیت بایدها و نبایدهایی وجود دارند که توجه به آنها بسیار ضروری است. تحقق امر مذکور نیازمند عمل به قوانینی است که کارآفرینان بنام تنها با توجه به آنها، راه های دشوار تجاری را هموار نموده و در نهایت عمل به این بایدها جزوی از فعالیت های تجاری و ویژگی های فردی کارآفرینان  می گردد. 20 نکته ای که موجب کسب موفقیت تجار می گردند را با آقای تبلیغات همراه باشید.


  • لذت بردن از فعالیت های تجاری

آنچه که از فعالیت های تجاری به دست می آید، مجموعه ای از حس رضایت فردی، دست آوردهای مالی، ثبات و کسب لذت می باشد که در نهایت در غالب حاصل چشمگیری از فعالیت های تجاری نمود پیدا می کند. پس اگر تجار از فعالیت های کسب وکارشان لذت لازم را نبرند، در انتها حاصل قابل تحسینی را به دست نخواهد آورد.


  • با جدیت انجام دادن کارها

بدون داشتن ایمان قوی به تجارت کالا و ارائه خدمات، کارآفرینان قادر به کسب تجارت موفق نخواهد بود. تعداد بسیاری از صاحبان تجارت تنها با جدی نگرفتن فعالیت های کسب و کارشان انگیزه خود را از دست داده و در دنیای تجارت شکست می خورند. برخی از مخالفان تجارتهای خانگی معتقدند، تجاری که در دفتر و یا سازمانی فعالیت نداشته و از خانه امور را به دست می گیرند قادر به کنترل اوضاع و کسب درجات موفقیت های تجاری نیستند. ولی می توان اظهار داشت که با جدیت انجام دادن کارها نسبت به محل کار اهمیت بیشتری داشته و کار آفرینانی که در محل کار نیستند ولی کنترل تمام امور را با جدیت تمام به دست می گیرند موفق خواهند گشت.


  • برنامه ریزی دقیق

اهمیت برنامه ریزی دقیق آن چنان خطیر می باشد که تمام تجار می بایست آن را در راس فعالیت های خود نگاه دارند. تحقق این امر نیازمند تجزیه  و تحلیل وضعیت تجاری موجود، مطالعه و جمع آوری اطلاعات و نتیجه گیری نهایی بر اساس اطلاعات کسب شده می باشد. بعلاوه، بهره گیری از برنامه ریزی مناسب نه تنها سبب انجام اولویت بندی فعالیت ها شده بلکه منجر به تفکر عمیق و تصمیم گیری در مورد چگونگی انجام آنها نیز می گردد.با آقای تبلیغات همراه باشید.


  • مدیریت خردمندانه سرمایه

لازمه ایجاد هر گونه تجارتی سرمایه و پول نقد می باشد، چرا که تجار نیازمند تهیه کالای مورد نیاز، پرداخت هزینه خدمات، توسعه و بازاریابی کسب و کار، تعمیر و تعویض ابزار و تجهیزات لازم می باشند. از این رو، تمام تجار می بایست از پرداخت قبوض و انجام روال کارها اطمینان کسب نمایند و دو نکته ذیل می تواند آنها را در مدیریت خردمندانه سرمایه یاری کند.

  1. مدیریت صحیح درآمد
  2. مدیریت خردمندانه هزینه های پرداختی

توجه لازم و تصمیم گیری های صحیح در مورد موارد فوق، کارآفرینان را قادر به مدیریت سرمایه و ثروت شرکت می نماید.


  • فروش صحیح

تمامی کارآفرینان می بایست به اهمیت فروش صحیح کالا و دعوت مشتریان جهت خرید واقف بوده و به بازاریابی، تبلیغات و فعالیت های توسعه توجه لازم را نشان دهند. می توان اظهار داشت که بهره گیری از مسئولان فروش خبره، شرکت های تبلیغاتی بنام و برقراری ارتباط با متخصصان فروش می تواند تاثیر شگرفی بر میزان فروش داشته باشد.با آقای تبلیغات همراه باشید.


  • با اهمیت گماشتن مشتریان

تجارت تنها جهت فروش کالا، ارائه خدمات، پیروزی در رقابت های کسب و کار و یا کسب درآمد نمی باشد، بلکه آنچه که بسیار مهم است مشتریان اند. علاوه بر این، مشتریان تنها افرادی می باشند که تصمیم گیری نهایی را در مورد موفقیت و یا شکست تجارت کارآفرینان به انجام میرسانند. پس می توان اظهار داشت که تمام توجه تجار می بایست معطوف به مشتریان و آنچه که مرتبط با آنهاست باشد. برای مثال، توجه به سیاست های فروش، چگونگی ضمانت، انتخاب نحوه پرداخت، چگونگی زمان کاری، ارائه خدمات و تبلیغات بسیار مهم می باشند.


سعی در توسعه کسب و کار

بالاترین درجات کسب موفقیت تجاری در گرو چگونگی قابلیت های فردی و تجاری کارآفرینان، طریقه فروش کالا و ارائه خدمات می باشد. از این رو می توان پنداشت که موفقیت تجاری در میزان فروش کالا، ارائه خدمات و رضایت مشتریان خلاصه می گردد. علاوه بر این، توسعه کسب و کار یکی از تاثیرگذارترین روش های بازاریابی است چرا که مشتریان بدون اطلاع از چگونگی تجارت شما و خدماتی که ارائه می دهید، خریدی انجام نداده و سبب کسب درآمد شرکتتان نخواهد گشت.


  • برنامه ریزی جهت تاثیرگذاری بیشتر

کارآفرینان موفق همواره سعی در تاثیرگذاری بیشتر بر مخاطبان خود داشته و می کوشند که در خاطر مشتریان و مخاطبان بمانند. برای مثال، تجاری که دارای دفاتر مجلل نمی باشند می توانند با اعمال خلاقیت، نوآوری و توجه به جزئیات مهم تاثیر شگرفی بر مشتریان گذاشته و در خاطرها بمانند.


  • شناخت مشتریان

یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین ویژگی هایی که کارآفرینان موفق از آن برخوردارند شناخت مشتریان و ایجاد ارتباط با آنها میباشد، چرا که منجر به پیروزی کسب و کار تجار در صحنه های رقابتی می گردد.با آقای تبلیغات همراه باشید.

از این رو، تعداد کثیری از تجار، جواب گویی های ماشینی و بهره مندی از پیام های تلفنی دیجیتالی را کنار گذاشته و سعی در ایجاد ارتباط فردی و صمیمانه با مشتریان بالقویه خوددارند. با توجه به مطالعات انجام شده می توان اظهار داشت که حفظ مشتریان اهمیت بیشتری نسبت به جذب مشتریان دارد و ایجاد ارتباط تلفنی و توجه به مخاطبان، تجار را قادر به حفظ مشتریان خواهند کرد.


  • بهره گیری از تکنولوژی

تجار می بایست با نحوه استفاده درست و به جا از اینترنت آشنا بوده تا بتوانند از مزایای آن بهره مند گردند. بعلاوه، می توان اظهار داشت که استفاده مناسب از تکنولوژی و ایجاد وب سایتی قدرتمند می تواند موجب کسب درآمدی حتی به مقدار 50 میلیون دلار را با خود به همراه بیاورد. از این رو، کارآفرینان می بایست به انتخاب صحیح تکنولوژی مورد نیازشان توجه نشان داده و بهترین را که مناسب با نیازشان است را انتخاب نمایند.


  • ایجاد بهترین تیم کاری

هیچ تاجری به تنهایی قادر به کسب موفقیت در کسب و کار نخواهند بود، چرا که تحقق امر مذکور تنها نیازمند تیم کاری است که با تمام وجود سعی در ارتقا و توسعه تجارتشان دارند.تیم کاری می تواند متشکل از دوستان، تهیه کنندگان، متحدان تجاری، کارمندان، پیمانکاران، انجمن های تجاری و صنعتی و جوامع محلی باشد. لازم به ذکر است که با اهمیت ترین اعضای تیم کاری تجار موفق، مشتریان و مخاطبانند زیرا که تاثیر چشمگیری بر عملکرد آتی شرکت ها می گذارند.


  • کسب شهرت به عنوان متخصصان تجاری

به هنگام مواجهه با مشکلات، بهترین راه حل، یاری گرفتن از متخصصان مربوطه می باشد و این امر موجب حرفه ای و متخصص شناخته شدن کارآفرینان می گردد. لازم به ذکر است که مشتریان به دنبال تجار حرفه ای می باشند و دیگر لازم نیست که تیم فروش پیگیر جذب مشتریان باشند زیرا که که مشتریان خود به دنبال ایجاد ارتباط و معامله با شرکت های موفق و متخصص اند.


  • ایجاد مزیتی رقابتی

تجار موفق تعریف مشخصی از ایجاد مزیت رقابتی را در ذهن داشته و به دنبال ارائه خدمات و کالای ویژه ای دارند که آنها را از دیگر رقبا متمایز کند. به عبارت دیگر ارائه خدمات برتر، گارانتی طولانی مدت تر، انتخاب بهتر، تجارب تجاری بیشتر و یا حتی قیمت پایین تر می تواند حرفه و خدمات کارآفرینان را از دیگر رقیبان حاضر در صحنه تجارت متمایز کرده و منجر به پیشرفت آنها گردد.


  • در دسترس بودن

شرایط روز به گونه ای است که تمام کارها به سرعت انجام شده و وقت زیادی صرف انجام کارهای روزانه نمی گردد. از این رو، الگو رشد تجارت باید به نحوی باشدکه امور تجاری به سرعت انجام گردند و مشتریان بیشتری جذب خدمات و محصولات گردند.با آقای تبلیغات همراه باشید.

در دسترس بودن شرکت و سازمان تجار موفق سبب توسعه تجارت گشته و تعداد مشتریان بیشتری علاقه مند به ایجاد ارتباط می گردند، زیرا که در دسترس بودن و آگاه بودن از اهداف تاثیر بسزایی بر کسب موفقیت کارآفرینان دارد.


  • ایجاد شهرت مستحکم

خوشنام بودن قطعاً یکی از بهترین عوامل موثر بر بازاریابی و تشخیص کالای قابل عرضه در بازار می باشد. علاوه بر این، ایجاد شهرت مستحکم امری ساده نمی باشد و نیازمند کسب افتخارات بسیار است. به عبارت دیگر، اگر تاجری وعده عرضه کالایی را تا زمان مشخصی به مشتریان می دهد، بدون شک می بایست به آن عمل کرده و بدون هیچ معطلی آن را به اتمام برساند. می توان اظهار داشت که ثبات از کلیدی ترین فاکتورهای موثر در ایجاد شهرت بوده و اگر تاجری قادر به عمل به وعده هایش نباشد، مشتریان دیگر اعتماد نکرده و شهرت آن تخریب خواهد گشت.


  • جلب توجه

صاحبان کسب و کارهای کوچک نمی توانند جهت جلب توجه مشتریان زمان، سرمایه و انرژی را هدر دهند، چرا که با هدر آنها فرصت های کسب موفقیت نیز ناپدید خواهند گشت. از این رو، کارآفرینان موفق با جلب توجه مشتریان سبب رشد تجارتشان گشته و درآمد بیشتری را کسب می نمایند.


  • بهره مندی از هنر مذاکرات

بدون شک توانایی در داشتن مذاکرات تاثیرگذار یکی از ضروری ترین مهارت های کارآفرینان می باشد.

مذاکرات کاربرد بسیاری درتجارت دارند و تجار همیشه باید این موضوع خطیر را در ذهن داشته باشند که بهره مندی از هنر مذاکرات آنها را قادر به برد در معاملات و یا موقعیت برد، برد می نماید. موقعیت برد برد زمانی تحقق می یابد که تمام طرفین به خواسته های خود رسیده و از آن احساس رضایت نمایند.


  • طراحی فضای کاری جهت کسب موفقیت

طراحی فضای کاری باید به گونه ای باشد که کارکنان بیشترین عملکرد را داشته و شما بتوانید به هنگام ملاقات با مشتریان به بهترین شکل ممکن و به حرفه ای ترین نحو خود را در معرفی نمائید. علاوه بر این، اتاق های مربوط به واحدهای مختلف باید از یکدیگر جدا باشد چرا که این امر باعث هماهنگی بین فعالیت های کارکنان می گردد.


  • سازماندهی

سازماندهی تنها به معنای پوشه بندی صحیح مدارک نمی باشد بلکه به نوعی مدیریت مناسب فعالیت های تجاری است. سازماندهی صحیح فعالیت های تجاری روزانه و ایجاد لیست امور انجام شده روزانه و یا هفتگی می تواند تاثیر شگرفی بر کنترل فعالیت های مهم بگذارد. بعلاوه ساخت جدول برنامه ریزی و تقویمی کارآفرینان را قادر به کنترل اوضاع و کسب اطمینان لازم از روند انجام فعالیت ها می نماید.

 

  • محدود سازی فعالیت های گوناگون

کنترل امور تجاری امری بسیار دشوار است زیرا که کارآفرینان سعی در انجام تمام فعالیت ها داشته و از این موضوع آگاهند که لازمه کسب موفقیت، توانایی در انجام امور مختلف به صورت همزمان است. ولی تجار موفق فعالیت هایی که قادر به انجامشان نیستند را محدود ساخته و به فعالیت های مربوطه دیگر می افزایند.


جمع آوری و ترجمه : واحد دیتای سمین





Profile
Full Name
Email Or phone number
Secure Code

ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top