مراحل ضروری جهت کسب موفقیت در کارآفرینی

مراحل ضروری جهت کسب موفقیت در کارآفرینی


 

ایجاد یک کسب و کار موفق ، امر دشواری است؛ اما برای رسیدن به اهداف، باید تمام تلاش خود را به کار گرفت و با تمام موانع موجود در این مسیر جنگید؛ که این کار با برطرف کردن مشکلات پیش رو ، میسر خواهد گشت. این مراحل به شرح زیر می باشند:

 با آقای تبلیغات همراه باشید.

1- باور:

با افراد مثبت و توانا معاشرت کنید ؛ از افراد منفی دوری کرده و باور داشته باشید که خدمات شما موجب منفعت رسانی به دیگران هستند. با اعتماد به نفس واین هدف که خدمات و محصولات شما به صلاح مشتریان خواهند بود، پیش بروید.

2- اعتماد به نفس

هیچ کارآفرینی به خاطر ریسک احتمالی و تردید از جذب مشتری جدید، دست از موفقیت بر نمی دارد. افراد مصمم درنگ نمی کنند و به هر طریقی به سمت موفقیت گام بر می دارند.

3- تماس های فروش

شما برای به دست آوردن سرمایه، کسب و کاری را شروع می کنید  و تنها راه کسب درآمد، جذب و حفظ مشتریان بیشتر است. طبق مثل معروف که می گوید: " از دل برود هر آنکه از دیده برفت."، حفظ ارتباط با مشتریان قدیمی بسیار ضروری و در اولویت می باشد. پیگیری مشتریان و تعیین قرار ملاقات با آنها بسیار موثر است و حداقل یکبار در هفته اینکار را انجام دهید.

4- جسارت در ایجاد تفاوت

فهرستی از همه ی مواردی که شما را از شرکت ها، محصولات و رقبا دیگر متمایز می کند، تهیه کرده و در فروش از آنها استفاده کنید. تفاوت و برتری خود را نشان داده و سپس به اثبات آنها بپردازید.

 

5- رفتار محبت آمیز

همیشه خوب بودن کار آسانی نیست؛ بخصوص هنگامی که دیگران رفتار شایسته ای با شما ندارند. برای موفقیت در کارتان ، طوری برخورد کنید که دوست داشتید به عنوان مشتری با شما رفتار میشد و میان کارمندان ، فرهنگ همکاری محبت آمیز را ایجادکنید.

6- ریسک پذیری

اگر تلاشی نکنید، هیچ نتیجه ای به دست نخواهید آورد. از برگزاری جلسات شبکه ای، راه اندازی محصول جدید، درخواست فروش های بزرگ و مراجعه های مجدد یا متقاعد کردن سرمایه گذارهای جدید، برای حمایت از اهدافتان ترسی نداشته باشید.

7- ارائه نتیجه

افراد پیشنهاد شما را قبول می کنند؛ چون از شما انتظار نتایج مشخصی دارند! نتایج خوب یا عالی، باعث رضایت مشتریان و خرید مجدد خواهد شد. مشتریان خود را با محصولات نامرغوب و تقلبی، خدمات نامربوط یا ارتباطات نادرست از دست ندهید. مهمترین مسئله این است که پاسخگو باشید. هر چقدر پاسخگویی شما بهتر و سریعتر باشد، فروش شما نیز بیشتر خواهد شد.

8- مسئولیت پذیری

صاحب یک کسب و کار، باید مسئولیت همه اتفاقات شرکت خود، چه درست و چه غلط را بر عهده بگیرد .  در خصوص تمام قوانین محل کار خود، مشکلات و راه حل های آنها، احساس مسئولیت کنید.

9- نمایندگی مسئولیت های مشخص

هیچکس قادر نیست تمام کارهای شرکت را با موفقیت انجام داده و همواره رشد کند. وظایفی که در آنها تخصص ندارید را بیابید و مسئولیت شان را به افراد متخصص در همان زمینه محول کنید. این کار به شما کمک می کند در زمینه تخصص خود بهترین باشید.

10- شکست

حتی موفق ترین کارآفرینان نیز، چندین مرتبه شکست خورده اند. شما برای رسیدن به اهدافتان چیزی برای از دست دادن ندارید. اگر موفق نشدید دوباره برخیزید از گذشته درس بگیرید و مجدداً سعی کنید.

11- روحیه تسلیم ناپذیری

گاهی پذیرفتن اشتباه خود کار سختی است. بنابراین هنگامی که خطایی از شما سرزد به یاد داشته باشید که دنیا به پایان نرسیده است. مدت زیادی را صرف اتفاق پیش آمده نکنید، زیرا اینکار هدر دادن زمان است و با این منفی نگری چیزی به دست نخواهید آورد.

12- تداوم و پیشرفت

هرگاه احساس کردید درحال رکود هستید، به سازماندهی کارها پرداخته و ادامه فعالیت های گذشته خود را متوقف سازید. برای دستیابی به اهداف خود باید ثابت قدم باشید و هیچگاه تسلیم نشوید. حتی بزرگترین تیم ها نیز، گاهی شکست می خورند. به یادگیری و آموزش ادامه داده، پایدار باشید و بهترین خود را به مشتریان ارائه دهید.

تهیه و جمع آوری واحد دیتای سمین


 

 



ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top