محققان

 

افزایش مرگ و میرهای مرتبط با اُزن در جهان


مدیتیشن چیست؟


کشف فسیل ۶۹‌میلیون‌ساله توسط یک پسربچه

یک پسر ۱۲ ساله که آرزو داشته یک دیرینه‌شناس شود، حالا با کشف یک فسیل به یک اکتشاف مهم دست‌یافته است.

انرژی خورشیدی ارزان‌ترین سوخت تولید برق می‌شود

آژانس بین المللی انرژی (IEA) اخیرا پیش بینی کرد تجدیدپذیرها در دهه جاری از زغال سنگ به عنوان محبوبترین سوخت تولید برق سبقت خواهند گرفت.

آخرین خبرها از واکسن کرونای ایرانی

واکسن کرونا؛ امید این روزهای جهان، امیدی که در این روزهای بحرانی کرونایی که پاندمی قرن رقم خورده است، همه جهان را به تکاپو انداخته تا محققش کنند. محققان دنیا، سازمان های بین المللی و ... همه و همه در تلاشند تا در عرض چند ماه واکسنی را تولید کنند که ج

شناسایی ۴ جهش کرونا ویروس خاص ایران/با زدن ماسک از "تجمیع جهش‌ها" جلوگیری کنیم

معاون فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به اقدامات این پژوهشگاه در زمینه شناسایی تغییر جهش‌های ویروس کرونا، گفت: بر اساس مطالعات انجام شده در ایران حدود ۲۳ جهش ژنوم این ویروس را مشاهده و گزارش کردیم، ضمن آنکه ۴ نوع از جهش‌های مش

علائم غیرمعمول‌ترِ کووید-۱۹

تب، سرفه و تنگی نفس از شایع ترین علائم بیماری کووید-۱۹ بوده و بیشتر شناخته شده هستند.

تصور اشتباه "واکسن آنفلوآنزا بزنیم که کرونا نگیریم"/توجه به افزایش آلودگی هوا و بروز کووید۱۹

اخیرا این تصور در مردم ایجاد شده که "واکسن آنفلوآنزا بزنیم که کرونا نگیریم" ! این تصور نادرست موجب افزایش دورهمی‌های کرونایی شده است که به اعتقاد محققان این تصور موجب شده رفتار مردم در برخورد با اپیدمی کرونا همانند اپیدمی ۱۹۰۶ باشد و همان رفتار را در

افراد چه مدت پیش از مثبت شدن تست کرونا ناقل هستند؟

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که افراد ممکن است حدود دو روز پیش از بروز علائم بیماری کووید-۱۹ ناقل و عامل گسترش ویروس باشند.

تولید رهاساز پلیمری محلول در آب برای صنایع خودرو و کشتی‌سازی

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به توسعه دانش فنی و تولید رهاسازهای پلیمری با ساختار غیرسیلیکونی شدند که در تایرسازی، خودروسازی، صنایع دریایی و کشتی‌سازی، تجهیزات پزشکی و صنایع الکترونیک کاربردهای گسترده‌ای دا

درخشش دوباره طلای سفید در مزارع کشور/ زنجیره‌های معیوب اصلاح شود

بارقه‌های امید به افزایش تولید طلای سفید در کشور به دلیل اتفاقات خوب در پنبه کشور زنده شده و کشاورزان رغبت بیشتری به تولید این محصول استراتژیک پیدا کرده اند اما این صنعت حلقه‌های معیوبی دارد که باید اصلاح شود.

بررسی آسیب های دستگاه عصبی ساده تر شد/ محققان رویان ابزاری ارزشمند برای مطالعات نورفیزیولوژی معرفی کردند

محققان پژوهشگاه رویان و دانشگاه فیلادلفیای آمریکا، روشی ساده، کارا و قابل اعتماد برای استخراج سلول های عصبی از مغز موش آزمایشگاهی را معرفی کردند که ابزار ارزشمندی برای مطالعه آسیب به دستگاه عصبی را فراهم می کند.

کشف نقطه‌ای از زمین که حیات ندارد

حیات در محیط های عجیبی روی زمین از صحرای خشک گرفته تا مناطق یخ زده و نقاط بسیار گرم و دریچه های ورود مواد سمی در کف اقیانوس وجود دارد.

چرا سگ‌ها بینی سردی دارند؟

دانشمندان ادعایی را مطرح کرده‌اند که حسگر‌های فوق حساسی نسبت به گرما در بینی سگ‌ها وجود دارند که سبب می‌شوند تا این حیوان بتواند حضور پستانداران کوچک را از پنج پایی یا ۱.۵ متری تشخیص دهد.

حذف «مرد و زن» از ابزار هوش مصنوعی گوگل برای پرهیز از برچسب زنی جنسیتی

شرکت گوگل روز پنجشنبه ۲۰ فوریه (۱ اسفند) اعلام کرد از این پس در ابزار هوش مصنوعی خود که در اختیار توسعه‌دهندگان نرم‌افزار قرار می دهد، از کلمات «مرد» و «زن» برای برچسب‌گذاری جنسیتی افراد در تصاویر استفاده نخواهد کرد.

آنچه باید از شرایط اخذ ویزای شنگن و امتیازات آن بدانیم

این سؤالات متداول ماهیت کلی دارند. اطلاعات ارائه شده شرایط شخصی یا خاص را در نظر نمی‌گیرد و بنابراین نباید به عنوان مشاوره شخصی، حرفه‌ای یا حقوقی در نظر گرفته شوند. کاربرانی که به مشاوره شخصی یا خاص نیاز دارند باید با مقامات صلاحیت‌دار کشورهای عضو من

دانشمند کانادایی مدعی ساخت قرص درمان قلب شکسته شد

یکی از محققان دانشگاه مونترال ادعا می‌کند به دارویی دست یافته است که در ترکیب با یک درمان برای غلبه بر حوادث تراژدیک و تلخ، می‌تواند قلب‌های شکسته و داغدار را التیام دهد.

چند نکته درباره «سن طلایی» آموزش زبان خارجی

سرپرست حوزه تربیت و یادگیری زبان‌های خارجی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به اینکه برخی ناشران و موسسات به جامعه القاء می‌کنند که اگر فرزندت را از پیش دبستانی به کلاس زبان نفرستی فرصت مهمی را از او گرفته‌ای و به او آسیب زده‌ای گفت: متاسفا

همه ضررهایی که ویروس کرونا به صنعت فناوری وارد می‌کند

گزارش‌های مختلف حاکی از آن است که ویروس کرونا خسارت سنگینی به صنعت فناوری و موبایل زده است

کبدتان سالم است یا نه؟!

زمانی که کبد به ‌درستی کار نمی‌کند، به علت تجمع بیلی‌ روبین در خون که یک ماده زردرنگ است، پوست و سفیدی چشم زرد می‌شود. زمانی که کبد قادر به پردازش بیلی‌روبین نباشد فرد دچار یرقان می‌شود.از علل شایع این نوع آسیب کبدی ،هپاتیت، سرطان، مصرف بالای الکل ،

۱۵ دقیقه پیاده‌روی روزانه با بدن شما چه می‌کند؟

پیاده‌روی برای کاهش وزن بسیار عالی است، اما مزایای آن بسیار فراتر از این مسئله است – از افزایش انرژی، بهبود خلق‌وخو گرفته تا کاهش استرس، افزایش خلاقیت و بسیاری موارد دیگر

کشف گونه‌ای جدید از شفق قطبی در آسمان‌های شمالی

همکاری بین فیزیکدانان و ستاره‌شناسان آماتور منجر به شناسایی نوعی از شفق قطبی شده که تا پیش‌ از این برای دانشمندان ناشناخته بوده است

با کیفیت ترین تصویر از سطح خورشید ثبت شد

تلسکوپی در هاوایی با کیفیت ترین تصاویر از سطح خورشید را ثبت کرده است. این تصاویر به تحقیقات دانشمندان کمک می کند.

مصرف مکمل‌های «اومگا سه» برای قلب مفید است

محققان دریافتند مصرف مکمل‌های اومگا سه خطر بروز حملات قلبی و مرگ ناشی از بیماری‌های عروق کرونر را ۸ درصد کاهش می‌دهد

دانشمندان می‌گویند ویروس کرونا از یک مار به انسان منتقل شده است

با شیوع ویروس تازه کشف‌شده کرونا در چین که شبیه SARS است، برخی از دانشمندان ادعا می‌کنند که منشا حیوانی آن را یافته‌اند. تحقیق جدید آن‌ها نشان می‌دهد که این ویروس از مارها به انسان منتقل شده است.

شیر کم چرب راهی برای مقابله با پیری

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد: نوشیدن شیر کم چرب فرایند پیری و فرسودگی را کند می‌کند

"شهر تمام هوشمند تویوتا" ساخته می‌شود

ساخت فاز اول این طرح که شامل بیش از ۱۰ سازه خواهد بود، در سال ۲۰۲۱ آغاز می‌شود و نخستین ساکنان این شهر، کارکنان این پروژه به همراه جمعی از فروشنده‌ها، محققان و دیگر همکاران این طرح خواهند بود.

واکسن های آنفولانزا باعث درمان سرطان می شوند

آزمایش های اخیر نشان داده اند که تزریق ویروس غیرفعال آنفولانزا به تومورهای سرطانی باعث کوچک شدن آنها شده و باعث افزایش کارآیی سیستم ایمنی می شود.

اولین قربانی پس از انتشار ویروسی ناشناخته در چین

کمیسیون بهداشت چین در بخش «ووهان» اعلام کرده است که ویروسی ناشناخته در این شهر شیوع پیدا کرده و یک مرد ۶۱ ساله اولین قربانی آن بوده‌است.

تولید پراید ۱۳۲ متوقف شد

هفته گذشته و ۱۰ روز زودتر از وعده داده شده، تولید خودرو پراید۱۳۲ متوقف شد و مطابق برنامه اعلام شده، خودروهای پراید ۱۱۱ و پراید ۱۳۱ هم در چند ماه آینده از چرخه تولید کنار گذاشته می‌شوند.

آغاز طراحی حسگر زیستی الکتروشیمیایی ویژه آلزایمر در ایران

محققان ایرانی در یک تلاش علمی، مطالعات پژوهشی برای طراحی و ساخت حسگر زیستی الکتروشیمیایی ویژه تشخیص بیماری آلزایمر را با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی آغاز کردند.

تحولی نوین در یادگیری زبان‌های خارجی

اگر هنوز تصمیم نگرفته‌اید یا مطمئن نیستید که به یادگیری زبان جدید بپردازید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

خطرِ دیگر تغییرات جوی برای پستانداران دریایی

کارشناسان محیط زیستی بر این باورند که از بین رفتن یخ‌دریاها در آب‌های جهان عامل گسترش نوعی ویروس مرگبار در میان پستانداران دریایی است.

چهار بیماری غیرواگیر؛ علت ۷۵ درصد مرگ‌های کشور

مدیرکل بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد مرگ و میرهای کشور به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است، گفت: ۷۵ درصد از مرگ و میرهای کشور به دلیل چهار بیماری غیرواگیر قلبی و عروقی، دیابت، سرطان‌ها و بیماری‌های تنفسی است.

شبکه ملی هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی راه‌اندازی می‌شود

رییس آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز با اشاره به کاربردهای وسیع هوش مصنوعی در حوزه‌های تشخیص و درمان از راه‌اندازی شبکه کشوری هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی خبر داد.

بلندگوهای صوتی آمازون و گوگل از کاربران استراق سمع می کنند

یک شرکت امنیتی اپلیکیشن هایی برای بلندگوهای صوتی گوگل و آمازون ابداع کرده که با استفاده از شکاف های امنیتی موجود در این ابزارها مکالمات کاربران را استراق سمع و اطلاعات آنان را فاش می کنند.

فضانورد ایرانی محقق با سایوز به ایستگاه فضایی اعزام می شود

رئیس سازمان فضایی ایران از برنامه ریزی برای اعزام محقق به ایستگاه فضایی بین المللی با همکاری کشور روسیه خبر داد و گفت: این اعزام برای مشارکت در پروژه های تحقیقاتی صورت می گیرد.

فناوری نانو مشکل آبیاری را در کشاورزی حل کرد

محققان در یک تیم استارت آپی موفق به تهیه و تولید سوپرجاذب زیست تخریب پذیر با فناوری نانو شدند که به وسیله آن دیگر نیازی به آبیاری مداوم گیاهان نیست.

شبکیه مصنوعی هوشمند چشم هم تولید شد

اگر چه شبکیه مصنوعی چشم می تواند بینایی را تا حدی به انسان ها بازگرداند، اما داغ شدن قطعات الکترونیکی آن یک چالش جدی است که با هوشمند شدن این محصول برطرف شده است.

نابودی باکتری‌های مضر با سلاح باکتریایی

افزایش مقاومت باکتری‌های مرگبار در برابر آنتی بیوتیک‌ها موجب نگرانی شدید پزشکان شده، اما به تازگی روشی برای نابودی این باکتری‌ها با استفاده از ترشح سمی برخی باکتری های دیگر ابداع شده است.

شرایط تعلق بورسیه تحصیلی به دانشجویان رشته معماری وغیره (مقطع کارشناسی ارشد- دکتری در کشور کانادا)

شرایط و ضوابط ارائه درخواست بورس تحصیلی به سازمان ارائه دهنده Terms and conditions for submitting a scholarship application to the provider

بررسی اثرات "هارپ" بر آب‌وهوا/تلاش برای عرضه نرم‌افزار نمایش تلاطمات یکی از پیش‌نشانگرهای زلزله

محققان پارک علم‌وفناوری دانشگاه تهران با بررسی اثرات پروژه هارپ بر روی آب و هوای زمین، با تهیه بانک اطلاعاتی از حوادث و بلایای طبیعی، خشکسالی‌ها و فعالیت آتشفشان‌ها در حال طراحی و پیاده‌سازی نرم‌افزاری برای نمایش تلاطمات لایه یونوسفر هستند.

99 درصد از میکروب‌های بدن انسان هنوز ناشناخته‌اند!

محققان دانشگاه "استنفورد" طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند که 99 درصد از میکروب‌های موجود در بدن انسان هنوز هم ناشناخته هستند.

فناوری نانو و دستاوردهای آن در جهان؛ بهبود زخم در کسری از ثانیه

محققان دانشگاه "اوهایو" آمریکا با استفاده از فناوری نانو موفق به ابداع دستگاهی شدند که می‌تواند در عرض کمتر از یک ثانیه بافت‌های آسیب دیده را ترمیم کند.

محققان بیمارستان کودکان بوستون ابداع کردند روشی جدید برای رهایی از دردهای پس از عمل جراحی

محققان در بیمارستان کودکان در بوستون، یک سیستم تسکین درد را توسعه دادند که از امواج فراصوت و لیپوزوم‌ها(کیسه‌های میکروسکوپی که توسط محققان ساخته می‌شود) بهره می‌گیرد.

ساخت حسگرهایی برای نظارت بر جذب دارو

محققان موفق به طراحی و ساخت یک حسگر زیستی شده‌اند که نظارت بر جذب دارو در سطح سلولی در تمام مراحل را امکان‌پذیر می‌کند.

مثبت فکر کنید تا دچار مرگ زودرس نشوید

محققان دانشگاه استنفورد آمریکا، پس از 21 سال بررسی به این نتیجه رسیدند که تفکرات مثبت، مرگ زودرس را تا 71 درصد کاهش می‌دهد.

چگونه تغییرات اقلیمی بر کیفیت آب تاثیر می‌گذارد؟

محققان طی انجام یک پژوهش جدید به بررسی نقش تغییرات اقلیمی بر روی کیفیت آب و همچنین زندگی موجودات زنده پرداختند.

حسگری که اطلاعات را از پوست ذخیره می‌کند

محققان یک حسگر پوشیدنی بسیار نازک ساختند که قادر است اطلاعات را از طریق پوست ذخیره کند.

ارائه روشی کارآمد برای افزایش استخراج نفت توسط محققان ایرانی

تیم تحقیقاتی "پژوهشگاه امنیت انرژی" (ESRI) در دانشگاه سوانسی ولز با همکاری محققان ایرانی، گروه جدیدی از مواد را تولید کرده‌اند که عوامل مناسبی در ازدیاد استخراج نفت به شمار می‌آیند.

قرارداد همکاری‌های جدید فضایی با 7 دانشگاه/تهیه 450 مستند از پروژه‌های تحقیقاتی در سال 96

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران گفت: با دانشگاه‌های خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم وفنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.

مشتری قدیمی‌ترین سیاره منظومه شمسی است

مطالعات جدید نشان می‌دهد "مشتری" نه تنها بزرگ‌ترین سیاره منظومه شمسی بلکه قدیمی‌ترین سیاره هم هست.

بشر کمتر از 2 دهه با کشف حیات بیگانه در فضا فاصله دارد

رییس دپارتمان نجوم دانشگاه آریزونا اعلام کرد بین 10 تا 15 سال آینده بشر اولین نمونه‌های حیات بیگانه را در فضا کشف خواهد کرد.

ساخت جلیقه هوشمند با قابلیت ارسال علائم حیاتی بیمار به پزشک

محققان کشور جلیقه هوشمندی را عرضه کردند که قادر به ارسال نوار قلب و علایم حیاتی بیمار به پزشک است.

خصوصیات غافلگیرکننده‌ای از ماه که شاید تاکنون نمی‌دانستید

کره ماه نزدیک‌ترین همسایه کیهانی زمین و تنها قمر آن است، اما ماه فقط یک نور بزرگ زیبا در آسمان نیست بلکه ویژگی‌های منحصر به فرد و اعجاب آوری دارد.

عادات طلایی که موجب موفقیت کارافرینان به هنگام استارت آپ سازمانی می گردد.

نگرانی در خصوص زمان تحویل پروژه ها، حسابرسی و انگیزه بخشیدن از اصلی ترین فعالیت های است که کارافرینان به هنگام استارت آپ به آن مشغول می باشند.به علاوه، آنها با اینکه می دانند 80 الی 90 درصد تلاش آنها به هنگام استارت آپ ثمری نخواهد داشت ولی مشغله های

قوه بینایی انسان تا 40 سالگی رشد می‌کند

تا به حال، محققان تصور می کردند که توسعه مرکز بصری پردازش مغز انسان در چند سال اول زندگی متوقف می‌شود اما در یک مطالعه جدید، این باور قدیمی به چالش کشیده شده و آنها دریافتند که توسعه قدرت بینایی تا میانسالی ادامه خواهد داشت.

روشی جدید برای ردیابی ویروس ایدز

محققان دانشگاه "پیتسبورگ" آمریکا موفق شدند روشی ابداع کنند که می‌تواند ویروس‌ ایدز را در زمانی که در سیستم ایمنی بدن پنهان شده، ردیابی کنند.

فناوری نانو و دستاوردهای آن در جهان

فناوری نانو، نانو فناوری یا نانو تکنولوژی؛ رشته‌ای از دانش کاربردی و فناوری است که جُستارهای گسترده‌ای را پوشش می‌دهد. موضوع اصلی آن نیز مهار ماده یا دستگاه‌های در ابعاد کمتر از یک میکرومتر، معمولاً حدود یک تا ۱۰۰ نانومتر است.

تولید علم کشور از مرز 50 هزار مدرک گذشت/اسامی 45 دانشگاه‌ با بیشترین تولیدات

بر اساس آمارهای پایگاه اسکوپوس تعداد مدارک منتشر شده از سوی محققان ایرانی در سال 2016 از مرز 50 هزار مقاله گذشته است و 45 دانشگاه‌ کشور دارای بیشترین تولیدات علمی هستند.

ذخیره همیشگی اطلاعات توسط این شیشه کوچک / تکنولوژی روز

مانند هر چیز دیگری اطلاعات نیز از بین می روند. موسیقی، فیلم ها، اسناد، فایل های شما و ... هیچکدام همیشگی نیستند اما اگر چنین چیزی وجود داشت چه اتفاقی می افتاد؟

تاثیر موسیقی بر عملکرد کارمندان

بیشتر افراد آرامترین و بهترین ساعات روز را در راه رفت و آمد به محل کار هستند. صرفه نظر از ترافیک سنگین، هوای آلوده و بقیه اعصاب خردی ها، حتما زمانی را برای نوشیدن یک فنجان چای، آرامش و گوش دادن به موسیقی صرف می کنید.

چگونه کودکان مبتلا به اوتیسم را به ورزش تشویق کنیم / دوشنبه 24 آبان

مطالعات انجام شده در دانشگاه "آگوستای جورجیا" نشان داده است که بهترین روش برای افزایش فعالیت فیزیک ورزشی بیماران مبتلا به اوتیسم، افزایش میزان توزیع و راحتی ورزش می باشد.

ورزش سوخت و ساز بدن زنان یائسه را تنظیم می‌کند/دوشنبه 10 آبان

انجام ورزش برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و دیابت نوع دو در زنان یائسه بسیار مهم است.

چگونه قدرت اراده ی خود را برای ترک یا انجام کاری بالا ببریم؟

وزنه برداری بهترین ورزش برای تقویت عضلات است. اما این غیرممکن است که نیم ساعت قبل از کمک به دوستتان در جایجایی مبلمانش برای تقویت عضلاتتان تمرین وزنه برداری انجام دهید! یا اینکه هر روز زمان زیادی را بدون استراحت برای وزن برداری صرف کنید.

درمورد "علم تصمیم گیری" چه می دانید؟

هر روز که از خواب بیدار می شویم تا شب که به رختخواب می رویم هزاران تصمیم گوناگون می گیریم. چه لباسی بپوشم؟ برای احوالپرسی به همسایه ام چه بگویم؟ با چه وسیله نقلیه ای سر کار بروم؟ حتما تا الان متوجه شده اید در مورد چه چیزی صحبت می کنم. با این که ما خو

OPEL؛ اتومبيلي كه با ذهن شما كار مي كند/چهارشنبه 28 مهر

ام بی ای نیوز: نمايشگاه خودروي پاريس از اول تا شانزدهم اكتبر برگزار شد. Opel در اين نمايشگاه بازديد كنندگان را با مدل خودرويي به اسم "Opel Astra" شگفت زده خواهد كرد كه كه امكان رانندگي با استفاده از قدرت ذهن و تفكر شما را دارا است.

Apple باحال ترين برند جهان/یکشنبه 11مهر

Apple يك بار ديگر به پيشنهاد خريداران و سياستگزاران انگليسي باحال ترين برند جهان لقب گرفت.

بهترین اسانس‌ها برای کاهش اضطراب/یکشنبه 21 شهریور

حاضر شدن در سر جلسه امتحان، اولین روز کاری یا قرار گرفتن در سایر شرایط سخت و تنش‌زا می‌تواند فرد را دچار استرس کند.

پنجره های چوبی شفاف/تکنولوژی روز

دانشمندان به تازگی موفق شده‌اند که خواص مربوط به چوب و شیشه را در یک ماده‌ی جدید ترکیب کنند. این محصول چوبی طی فرآیندهایی شکل شفاف شیشه را به خود می گیرد ضمن این که از استحکام و مقاومت بسیار بالاتری نسبت به شیشه برخوردار است. در ادامه با آقای نبلیغات

پنل های خورشیدی در ماه و تأثیر آن بر انرژی زمین

در طول 100 سال آینده ، بزرگترین چالشی که ممکن است با آن مواجه شویم گرمایش جهانی می باشد. اخیراً مقاله ای در کالیفرنیا منتشر گردیده که راه حل بحران انرژی را ایجاد پنل های خورشیدی در فضا می داند.

سلول خورشیدی شیشه ای یک منبع انرژی / تکنولوژی روز


15 نکته ی موثر بر وفادار سازی مشتریان

بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه هاروارد ، وفادار سازی مشتریان موجب افزایش سود از 25 درصد به 95 درصد می گردد . اتخاذ روشی مناسب در وفادار سازی مشتریان باید به گونه ای باشد که ارائه خدمات و همچنین گفت و گو های تجاری با آنها آسان تر گردد.

App اسکن از بدن/ اخبار روز تکنولوژی

محققین تراشه ای طراحی کرده اند که می توانید گوشی های همراه را به وسیله ای تبدیل کنید که قادر به رویت داخل و پشت دیوار ،پلاستیک و اشیائ دیگر باشد. تیم محققان سعی کرده اند.

کشف بزرگ‌ترین اسفنج جهان در عمق ۲ کیلومتری اقیانوس / یکشنبه 9 خرداد

گروهی از محققان خود را به سواحل هاوایی رسانده و با نفوذ به اعماق اقیانوس با موجودی روبرو شده‌اند که به گفته آن‌ها بزرگ‌ترین اسفنج شناسایی شده در دنیاست.

ده نکته مهمی که تجار می بایست در مورد مشتریان بدانند.

تا چه اندازه مشتریان را می شناسید؟ سوال مشکلی است و تنها راه جهت حل این مشکل، انجام مطالعات روانشناسی اجتماعی است. ده مطالعه ذیل، بیانگر مسائلی است که مشتریان ترجیح می دهند که تجار از آنها با خبر باشند. 1- مشتریان به خدمات با کیفیت، بیشتر ا

دکتر حسین اسلامبولچی، مدیر ایرانی بزرگترین غول مخابراتی جهان

متن گفت و گو با دکتر حسین اسلامبولچی، مدیر ایرانی بزرگترین غول مخابراتی جهان را با آقای تبلیغات دنبال کنید.

۲ داروی ژنتیکی به بازار آمدند/ ورود فناوری تراریخته به مزارع پنبه / سه‌شنبه ۱۰ فروردین

رئیس انجمن ژنتیک ایران گفت: در سال ۹۴ رویدادهای مهمی در حوزه ژنتیک رخ داد که می توان به اخذ مجوز دو داروی ژنتیکی و رونمایی از پنبه تراریخته اشاره کرد.

خواب خوب؛ رویایی دست یافتنی / جمعه 28 اسفند

عملکرد مغز، قلب، سیستم ایمنی و به طور کلی تمام ارگان های بدن به کیفیت و میزان خواب وابسته است. خواب تنها زمانی است که بدن فرصت ترمیم و بازسازی را می یابد، بنابراین بهداشت خواب در حوزه سلامت از اهمیت بالایی برخوردار است.

تصویربرداری ناسا از زبانه های خورشیدی / چهارشنبه 26 اسفند

محققان با استفاده از «رصدخانه دینامیک خورشیدی» ناسا تصویر شگفت انگیزی از سطح خورشید گرفته اند. خورشید که دمای سطح آن به یک میلیون درجه فارنهایت می رسد، زبانه هایی از پلاسما به فضا می فرستد.

پوست نورانی با قابلیت ارتجاعی برای ربات ها ساخته شد./شنبه 15 اسفند

محققان دانشگاه کورنل موفق به ساخت یک پوست جدید برای روبات های نرم تن شدند که علاوه بر ساطع کردن نور می تواند تا شش برابر اندازه اصلی خود کش آید.

مرگ تنها ماده پلنگ ایرانی به خاطر قلاده ! / چهارشنبه 12 اسفند

به گزارش آقای تبلیغات به نقل از خبر گذاری مهر: از محیطبانان پارک ملی تندوره خواستیم که به نقطه اعلام شده با جی پی اس برای کنترل وضعیت «ایران» بروند. حدود ساعت ۴ بعدازظهر آقای سلحشور رییس زحمتکش پارک ملی تندوره تماس گرفت و با ناراحتی خبر از مرگ «ای

نشست های ویژه کتابخوان عاملی برای رشد مطالعه/ چهارشنبه 12 اسفند

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نشست های ویژه کتابخوان عاملی است تا افراد با سلیقه های مختلف، این کتاب ها را مطالعه کرده و سپس به دیگران معرفی کنند؛ روشی که در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی موثر است.

پیشرفت در فرایند ژن درمانی سرطان ریه

به گزارش آقای تبلیغات به نقل ازخبرگزاری مهر، دکتر محمد رمضانی - استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و محقق این طرح با اشاره به این طرح افزود: این نانوحامل‌ها از سمیت پایین‌تر و قابلیت ژن رسانی بالاتری نسبت به نمونه‌های مشابه برخوردارند

مشاوره مدیریت ریسک (Risk Management)


ALWAYS REMEMBER THAT YOUR PRESENT SITUATION IS NOT YOUR FINAL DESTINATION,THE BEST IS LET TO COM


.Copyright © 2015 samin.co. All rights reserved     

استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.    
Top